Jump to content


kiras

Member Since 5 Jan 2013
Offline Last Active 06 May 2017 11:20
-----

Posts I've Made

In Topic: xsarius revo 4k

9 April 2017 - 11:52

Ik hoop echt dat er snel een oplossing komt... ik gebruik de mediaspeler van de box altijd met volle tevredenheid :)

omdat dit nu niet goed werkt in openpli met de revo 4k, gebruik ik nu openatv...maar...

openatv 6.0 geeft opstartproblemen, box moet heel vaak spanningsloos worden gemaakt en start dan vaak niet door.

Revo is niet benaderbaar vanuit windows (samba werkt niet goed?)

Fastscan is veel minder uitgebreid dan bij openpli.

 

kortom.. ik wil heel graag z.s.m. terug naar openpli, maar dan moet de mediaplayer wel functioneren

 

Fenzo

ik gebruik zelf ook pli maar heb ook deze problemen. Ik heb openatv er nu op zitten maar ik krijg de oscam niet opgestart. Hij is wel ge├»nstalleerd. Ik zie hem ook in het softcam menu maar krijg hem niet startent . Zie ik iets over het hooft?. Ik zou zeker openpli blijven gebruiken als de mediaspeler weer naar behoren werkt. 


In Topic: xsarius revo 4k

3 April 2017 - 16:31

Zie de antwoorden van Erik, omdat openATV gstreamer een "nieuwere" versie van gstreamer gebruikt... vglns mij gstreamer v1.11

Ja maar dan kan deze gstreamer toch ook in open pli of zie ik dat verkeerd


In Topic: xsarius revo 4k

3 April 2017 - 15:43

Ok allemaal best en wel maar waarom werkt het dan wel in openatv.


In Topic: xsarius revo 4k

2 April 2017 - 19:18

Dacht je dat we dat niet aan het doen waren? ;)

 

Drivers zijn het in ieder geval niet, maar er lijken wel rare build errors te zijn op dit moment, daar wordt met Xsarius naar gekeken.

Ok ik wacht geduldig af :D 


In Topic: xsarius revo 4k

2 April 2017 - 14:41

Misschien kan het team van pli hier eens induiken