Jump to content


Ptje

Member Since 25 Nov 2007
Offline Last Active 09 Oct 2023 22:42
-----

Posts I've Made

In Topic: Zgemma H9.2H Se start niet meer door

30 March 2022 - 21:17

Als je toch een OpenPLI image download dan pak je toch ook de instructies van de OpenPLI website lijkt mij.. in plaats van dat je dat zomaar ergens random van het internet af plukt.

 

Je kunt zowel de powerknop als de OK knop gebruiken. Gewoon ingedrukt houden en dan zet je de box aan en houd je die knop ingedrukt. Eenvoudiger kan haast niet.

 

Bij de image zit een instructie, waar je niets aan hebt. Dan ga ik verder zoeken/lezen.

 

Rename unforce_h9se.txt to force_h9se.txt and move it to the root of your usb-stick
When enter the recovery menu you're forcing that the image openpli-develop-20220330_emmc.zip will been installed into linux-slot1
 
De knop ingedrukt houden ga ik zo op mijn tv doen, wellicht herkend mijn monitor het signaal in de bootmodus niet. Dan blijft mijn scherm uit.

In Topic: Zgemma H9.2H Se start niet meer door

30 March 2022 - 21:14

Ik heb ook een H9.2H op de slaapkamer staan, prima box. Ik heb echter nog nooit een groen logo gezien of iets dat groen op licht (of bedoel je de netwerk poort aan de achterkant?), het logo is alleen wit of rood.

 

De juiste procedure staat in onze wiki: https://wiki.openpli...T_and_H9.2S.2FH

 

Die instructies die je hebt zitten lezen zijn voor boxen met een recovery partitie, zoals de H9 Twin, Combo of SE. Maar dat zijn dus een hele andere boxen dan de gewone H9.

 

Is dat tijdens Boot dat je op de powerbutton van de ab drukt ? Dan wordt het logo op het display rood en blijft rood. Mijn computer scherm blijft dan uit. Ik kan dus verder niets kiezen. Ik zal hem zo als vrouw naar bed is, eens op de tv aansluiten. Misschien geeft die in die fase wel beeld van een menu. Als de image up is en ik druk dan de power button lager in, dan krijg ik wel een menu. Met Deep standby t/m  fast restart. Ik neem aan dat dat niet bedoeld wordt ?