Jump to content


going2fast

Member Since 26 Jan 2013
Offline Last Active 27 Jan 2013 20:50
-----

Topics I've Started

Af spelen MKV bestanden

26 January 2013 - 17:06

Ik heb een behoorlijk aantal MKV bestanden op mijn HDD die in de VU Ultimo zit staan, maar deze geven allemaal een beetje problemen met afspelen en de standaard speler is ook gecrashed tijdens het afspelen van MKV bestand.

Is hier een oplossing voor, zijn er instellingen die ik kan/moet veranderen om dit te voor komen?

al vast bedankt voor jullie support

Vu+ Ultimo niet meer zichtbaar in Netwerk

26 January 2013 - 16:27

Dag allemaal,

Sinds een tijdje ben ik de troste eigenaar van een VU+ Ultimo In het begin liep het allemaal vlekkenloos en was ik erg blij dat ik bestanden van af mijn laptop rechtstreeks naar mijn 2tb in de ultimo kon schrijven en kon bekijken op tv.

Ik weet niet precies wanneer maar ik kan mijn ultimo niet meer zien op de normale manier in het netwerk. Ik heb dit forum een beetje bekeken en de meest logische manier een netwerk map toe kennen uitgevoerd nu kan ik eindelijk mijn ultimo weer benaderen in het netwerk.

Ik heb geprobeert om bestanden over te zetten maar zag dat het met 2mb per seconden ging dat gaat heel lang duren als je 40gb wil over zetten. Toen hij nog zichtbaar was als netwerk apparaat ging dit een stuk sneller en ik begrijp ook niet wat er precies aan de hand is.

Omdat ik lange tijd mijn hdd niet heb kunnen benaderen kon ik ook geen crashlogs bekijken of versturen.

Ik heb er een bijgevoegd maar weet niet zeker of dit degene is waar hij crashed op het zoeken in het netwerk.

Want als ik via de Ultimo kijk kan ik mijn laptop wel vinden maar anders om niet (zonder ip benadering) Nu vraag ik me af of dit te maken heeft met de recente update van OpenPLI?

Tevens merk ik dat het afspelen van MKV bestanden steeds lastiger gaat. Maar dat is misschien iets wat beter in een ander topic kan?

PS sorry van de taal fout in de Titel dat had zichtbaar moeten zijn :(