Jump to content


maxzz

Member Since 7 Dec 2007
Offline Last Active 27 Dec 2019 21:01
-----

Posts I've Made

In Topic: Achteraf decoderen - Timer

2 June 2012 - 12:09

Ik heb net op de dm8000 getest. Een timer gemaakt met "record ecm, don't descramble", setting "offline decode delay = 1000" en een minuut of tien laten lopen. Opname was inderdaad scrambled. Dan deed ik "start offline decode" en kreeg ik een file er bij met "- decoded". Die was eerst rond/rood, gewacht tot die veranderde in een gele halve maan, dat lijkt me "klaar" dan. Maar die decoded is niet af te spelen. Hij lijkt ook een stuk korter.

Ik ben nu precies hetzelfde aan het uitproberen op de vu ultimo.


ik heb dit op mijn VU Duo getest en heb dezelfde ervaringen als hierboven beschreven.

ik heb geconstateerd dat er tijdens het opnemen inderdaad niet wordt gedecodeerd. Dit heb ik gedaan door een gecodeerde zender op te nemen en naar een FTA kanaal te schakelen. Hierna heb ik de logging van oscam bekeken, waar dus geen updates meer werden weergegeven.
Tijdens het decoderen achteraf, zie ik wel dat oscam probeert te decoderen. Als dit klaar is, is de gedecodeerde file iets kleiner dan het origineel en els ik een opname van zo'n 10 minuten ongecodeerd afspeel, blijft het beeld zwart en duurt nog geen minuut.

Voor mij is dit helemaal niet belangrijk, maar in het kader van samen problemen oplossen, wilde ik dit gewoon even testen en melden :-)

In Topic: De nieuwe lay out

14 October 2011 - 20:18

RSS zou inmiddels gefixt moeten zijn.


Dat is snel! Ik heb het hier ook getest. Heel mooi. Hartelijk dank

In Topic: De nieuwe lay out

14 October 2011 - 13:33

Dat is mooi, dan weet ik dat ik er nu niet meer naar hoef te zoeken. Bedankt voor de snelle reply en suc6 met alle fixes. Het zal veel werk geweest zijn, maar ik vind de site er erg op vooruit gegaan.

In Topic: De nieuwe lay out

13 October 2011 - 20:48

Dan worden dit de nieuwe URLs zover ik kan overzien...

http://openpli.org/f...rsondersteuning
http://openpli.org/f...enduser-support
http://openpli.org/f...erunterstutzung


Klopt het dat ik iedere keer alleen het begin van een nieuwe thread te zien krijg via RSS? Iedere keer als iemand andwoord op een thread, komt deze wel weer bovenaan in de RSS lijst te staan, maar ik blijf dan alleen het eerste bericht zien en dus nooit de replies.

De layout vind ik wel mooi. Daar heeft vast veel werk in gezeten.

Groeten
Maxzz