Springen naar inhoud


zoc

Lid geworden: 17 feb 2013
Offline Laatste activiteit: 13 mrt 2016 23:19
-----

Berichten die ik gemaakt heb

In Topic:Ondertitels in hoofdmenu

15 oktober 2013 - 22:09

Het audio selection menu is omslachtig:

  • Eerst op een Universal RC de Audio-Knop vinden. (Wat heeft "audio" eigenlijk met ondertitels te maken? Technisch kan ik dat begrijpen maar voor een eenvoudige gebruiker druist dat tegen iedere intuïtie in,)
  • Dan de gele knop (die we niet zo vaak gebruiken) in de schemering vinden.
  • Dan de juiste ondertitels kiezen.

De "oude" manier over het hoofdmenu vinden we veel gemakkelijker. En, zoals ik al zei, we gebruiken deze functie zeer vaak.


In Topic:Ondertitels in hoofdmenu

14 oktober 2013 - 20:51

Ik zie het al, ik loop enigszins achter. Ik had nog een kleine hoop dat de ondertitels toch in het hoofdmenu zouden kunnen verschijnen. Helaas.

 

Dank voor je antwoord.


In Topic:Ondertitels in hoofdmenu

13 oktober 2013 - 21:23

Wat ik eigenlijk wil is een kennelijk oude feature op de oude plek terugkrijgen.

 

Een herziening van de documentatie van het E2 hoofdmenu, waar de ondertitels nog in staan, zou voor iedereen beter zijn denk ik.


In Topic:Ondertitels in hoofdmenu

13 oktober 2013 - 21:04

Ik begrijp dat de box de instelling per kanaal onthoudt. We bepalen onze keuze afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het gesproken woord, 2) de kwaliteit van de ondertitels en 3) of on-line word ondertiteld (gruwelijke vertraging.) Op dezelfde zender willen we dus soms de ondertitels uitschakelen, soms die van teletekst en soms die van DVB. Daarom moet ik m'n vrouw een gemakkelijke toegang tot de ondertitels bieden.


In Topic:Ondertitels in hoofdmenu

13 oktober 2013 - 20:49

De gele knop schakelt bij mij timeshift in en laat vervolgens het beeld pauzeren. Niet wat ik zoek. Ik weet overigens dat je middels Audio->Gele knop op de Ondertitels komt en dat is ook niet wat ik zoek.

 

Gewoon Ondertitels in het hoofdmenu is wat ik zoek. (We kijken nl TV uit 4 verschillende spraakgebieden. Ondertitels gebruiken we daarom erg vaak.)