Jump to content


gesmit

Member Since 24 Nov 2006
Offline Last Active 25 Oct 2013 10:38
-----

Posts I've Made

In Topic: Xtrend ET9500 te koop

14 October 2013 - 16:06

De tuner is zojuist verkocht. Ik heb alleen de schotel + toebehoren nog te koop t.e.a.b.


In Topic: Xtrend ET9500 te koop

13 October 2013 - 11:17

Mijn woning is eigendom van Delta Lloyd en worden door een tussenpartij beheerd. Ze schermen met elkaars regels en met "van hogere hand, wij voeren alleen de opdrachten uit".

 

Je kunt er als particulier gewoon niet tegen vechten.


In Topic: Xtrend ET9500 te koop

13 October 2013 - 11:08

Het vervelende is dat ze niet meer direct de schotel verbieden, maar eigenlijk iedere manier om te bevestigen of plaatsen tegen gaan met allerlei regeltjes. Ik ben al bijna 2 jaar bezig met ze om voor beide partijen een werkbare oplossing te vinden, maar elke keer als ik iets aandraag of wijzig, dan komt er weer een brief met regels waardoor ik hem weer weg moet halen of verplaatsen. Eigenlijk komt het er op neer dat ik hem op geen enkele manier mag bevestigen (schade aan de woning) en ook niet in het zicht mag zetten. Ik ben het vechten moe en heb besloten hem te verwijderen.


In Topic: defecte vu+ duo, gratis af te halen voor de knutselaar

25 December 2012 - 13:23

In tegenstelling tot misschien de meeste mensen hier op het forum, zit ik niet de hele dag in het forum, ik ben hoofdzakelijk met mijn werk bezig. Toen ik 's avonds 20 december de 2 meldingen in mijn PM box zag, heb ik besloten op basis van interesse om de box aan degene te doen toekomen die mij het meeste geinteresseerd leek. Daarmee is het voor mij afgedaan. Wat iedereen hier verder van wil denken, die moet dat zeker doen. Er is geen sprake van corrupt of andere negatieve sferen, maar gewoon een kwestie van gevoel. Wie toont het meest interesse en dan geldt voor mij de gun factor. Het geld interesseert mij totaal niet en als iemand van de core zich had aangeboden (met begeleidend schrijven) dan had ik ook zeker dat overwogen.

De VU+ staat inmiddels ingepakt klaar om verzonden te worden en zal donderdag aangeboden worden op de postkantoor.

In Topic: defecte vu+ duo, gratis af te halen voor de knutselaar

24 December 2012 - 13:33

Sorry jongen, was inderdaad dit weekend niet online. Ik heb de 2 gegadigden nagenoeg tegelijk binnen gekregen en heb hem aan jbnl toegezegd. Sorry Cobus, volgende keer beter.