Jump to content


joansim1

Member Since 9 Aug 2013
Offline Last Active 11 Mar 2021 19:09
-----

Topics I've Started

harde schijf dreambox 800 werkt niet goed

25 August 2013 - 12:24

Hallo Erik, je heb gereageerd op mijn problemen met mijn org dreambox jij zegt daar dat mijn filesysteem misschien naar zijn grootje is maar ik weet niet hoe ik het kan oplossen.Ik heb verschillende keren er een een nieuwe pli op gezet maar dat helpt niks. De ene keer neemt hij goed op en kan ik de opgenomen programma's zo vinden en de andere keer kan ik niks vinden en staan er maar 2 opties bijv bij lokaties 1 (anders) 2 Internal flash /. Soms als ik hem afsluit of de spanning er achter uittrek is het soms weer goed maar meestal onstabiel.
Ik hoop dat je me kunt helpen.

Alvast bedankt,
Gr Jos


dm 800 hd prv

9 August 2013 - 09:10

Hallo ik heb een org dreambox 800hd met een harde schijf, deze heeft het altijd prima gedaan . De laatste week heeft deze kuren.

Wanneer ik een opname via timer activeer dan valt deze soms onder de opname uit en wanneer ik deze wil bekijken kan ik hem soms niet meer vinden. Normaal staat dit bij dit bij hhd/movie en dan zegt ie er bestaat geen map hdd/movie, pas wanneer ik hem helemaal afsluit dan komt de optie weer terug en dan staat er een andere bij.

Op dit moment werkt hij weer en heb ik 4 opties

1(anders)

2/hdd/movie

3WDC WD3200BEVT-)  /media/hdd

4Internal flash   /

 

Soms geeft de dreambox ook een melding dat er een schrijffout is of dat de harde schijf vol zit maar die zit nog lang niet vol.

 

Wie weet er raad mee,

Alvast bedankt,

Gr Jos