Jump to content


watcher

Member Since 29 Dec 2006
Offline Last Active 09 Jan 2021 15:50
-----

Posts I've Made

In Topic: XP1000/Timeshift handleiding?

24 September 2020 - 06:12

Hotkey wijzigen heb ik ook geprobeerd, zonder resultaat overigens. Bij recording path is de timeshift de enige die afwijkt, deze laat alleen \media zien, de andere 3 laten \media\usb zien.

Ik zou graag detimeshift ook willen wijzigen naar \media\usb .

Ik er geen script aanwezig wat ik zou kunnen editen, zoja, waar kan ik dat script vinden (ben bekend met vi overigens)


In Topic: XP1000/Timeshift handleiding?

23 September 2020 - 18:30

De AB van de XP1000 heeft gewoon een play/pauze knop, die gele knop was volgens mij een specifieke workaround for het gebrek aan knoppen op die oude DMM AB...

 

Het kan best zijn dat die workaround uit de code is, omdat we al tijden geen dreamboxen met die remote meer ondersteunen.

Is er ook geen script ergens wat ik zou kunnen aanpassen om dit alsnog te realiseren?


In Topic: XP1000/Timeshift handleiding?

23 September 2020 - 08:22

Beste mensen,

 

Voordat ik met mijn vraag beging even het volgende; ik wil dank brengen aan het hele Pli team voor al het werk wat jullie ove de afgelopen jaren tot stand hebben gebracht. Vanaf het moment dat iik mijn eerste dreambox kreeg in 2004 heb ik niets anders gebruikt dan Pli images. Voornamelijk om dat ze zo stabiel en  gebruiksvriendelijk zijn (volgens mijn vrouw)

 

Om dit topic even nieuw leven in te blazen, het volgende: onlangs heeft mijn DM800se het begeven en ik had nog ergens de Maxdigital als reserveontvanger staan. Heb deze opnieuw ingericht en de data van de de ingebouwde HD overgepompt naar een 1 Gb ertene USB HD. Tot zover is alles goed gegaan en ondervindt geen problemen met het laatste image Pli 7.3 van 31-8-2020.

Ik gebruik de ab dan de dreambox naar volle tevredenheid op één rottigheidje na. Wanneer ik tijdens het tv kijken de uitzending wil pauzeren dmv de de gele knop op de ab dan krijg ik het ondertitelings menu in beeld, terwijl dit in het hotkey menu is gededfinieerd als 'lang drukken' op geel.

Wanneer ik terug ga naar de ab van de Maxdigital dan krijg ik met hetzelfde issue te maken.

Mijn vraag is: hoe kan ik er voor zorgen dat de gele knop weer normaal zijn werk als  pauze/timeshift toets gaat uitvoeren?

 

Ik hoor graag.