Jump to content


tulipano

Member Since 7 Nov 2013
Offline Last Active 28 Jan 2015 15:27
-----

Posts I've Made

In Topic: Henksat Settings Downloadpagina online

1 October 2014 - 11:59

Beste Autodelta en TUX
Probleem opgelost! Handmatig scannen op HOTBIRD C…en daar waren, het door mij gezocht RAI zenders… transponder 10930 H SR 30000, FEC 2/3 DVB, S2/8PSK.
De procedure om je eigen favoriete te behouden, prima maar in mijn Box zijn wel 4 of 5 lijsten van Henksat vermeld, moeten allen weg of het lijst di ik gebruik? = ( Henksat Rotating 45E– 45W).Wat ik niet snapt, hoe is mogelijk dat het hoofd lijst vol fouten is, immers bij nieuw scannen wordt het oude lijst vervangen door de nieuwe gegevens! Bij het vomeren van de packages, ik zou na het NL,Duits,Engels, overlaten aan de gebruiker om zijn packages samen te stellen, want in die packages sluipen het meesten fouten, maar dit kan een raar idee zijn Een keer in twee maanden scannen uitvoeren, en dan ieder zijn favorieten aanpassen.
Met veel respect voor het vrijwillige werk.
B.V.D. tulipano
VU 2 Duo., openpli 4, duo tuner + singel + Kabel, Quad LNB, Triax 88cm. draaibaar

In Topic: Henksat Settings Downloadpagina online

30 September 2014 - 10:31

Beste Autodelta,

Dank voor het antwoord, U advies is handmatig scannen van HOTBIRD! Maar het resultaat vervangt ook het zelf deel van het bestande Henksat lijst die nu operatief is in het Vu 2 duo? Of creëert een toegevoegde HOTBIRD lijst? Of is verstandig de betreffende transponder te editen met DREAMBOXedit en daar de aan mij bekend parameters in te vullen?

Hoewel tot de eerste 10 personen in NL toebehoort die een draaibaar sat installatie disponeerden en allen top merken heb gebruikt, is deze VU 2 DUO met pre geïnstalleerde Henksat lijsten, (die vol zijn met fouten) is een ware wandeling door het niemandsland, ik weet het wel dat vrijwilligerswerk, moet gerespecteerd, maar…

B.V.D. tulipano

 

VU 2 Duo., duo tuner + singel + Kabel, Quad LNB, Triax 88cm. draibaar  


In Topic: Henksat Settings Downloadpagina online

29 September 2014 - 11:35

Henksat kanaal lijsten,

Voor dat ik over ga tot het vernieuw met het laatste lijst? Kan iemand controleren of deze lijst ook het laatste wijzigen op HOTBIRD, trasponder 10930 H, RAI 2 HD en RAI 3 HD bevatten?

Of is mogelijk deze wijzigen invoeren met DREAMBOXEDIT?

Dit omdat Henksat, wordt in contrast aan ander lijsten, gemiddeld twee keer per jaar geüpdatet!

B.V. D.  tulipano