Jump to content


hro

Member Since 13 Jul 2008
Offline Last Active 09 Nov 2019 10:58
*****

Posts I've Made

In Topic: Nieuwe lijsten Hans 2nov

9 November 2019 - 10:59

pfff.. pak van mijn hart...


In Topic: Nieuwe lijsten Hans 2nov

5 November 2019 - 12:57

de loze handel wordt door mij (Hans/hro) er uitgehaald voor het naar GitHub gaat om van daaruit overgenomen te worden door OpenPLi.

 

er bleek echter iets mis te gaan, rommel bleef staan bij GitHub. Kon ik niets aan doen, ben ook geen ict'er maar simpele maker van settings... ;-)

 

dankzij leden team OpenPLi is/lijkt dit nu opgelost.


In Topic: Nieuwe lijsten Hans 2nov

4 November 2019 - 19:00

Het is voor mij moeilijk lokale zenders uit andere gebieden in de lijst te zetten, maar er staan er wel. Deze zijn door Ziggo ooit aangeleverd maar geven in Eindhoven geen beeld. Mogelijk bij een scan met match wel.

De lokale zenders voor Eindhoven staan helemaal achteraan. Makkelijk, want als je op NPO 1 HD staat en je gaat 1 zender achteruit dan kom je bij Studio040.

 

Geef gerust namen en frequenties lokale zenders door (e-mailadres staat in de kanalenlijst). Als proef kan ik ze er eens bijplaatsen. Mogelijk helpt het de lijst completer te maken.

 

Zie ook het boeket Stream NL regionaal en lokaal. Zit daar je lokale zender in? Zo nee, geef het door met de website waar een live stream staat (die niet via YouTube gaat, tijdcode).


In Topic: Nieuwe lijsten Hans 2nov

4 November 2019 - 15:42

Dan is dat sinds kort door Ziggo aangepast. Ik kan mij herinneren dat Eindhoven onlangs gewijzigd is naar 164000, 6900 en 05555. 

Eindhoven heeft al jaren deze parameters... en inderdaad, Kanalenlijst Hans wordt gemaakt in de vijfde stad van het land (Ehv).


In Topic: Nieuwe lijsten Hans 2nov

4 November 2019 - 11:34

Automatische update... leuk maar het moet een keuze zijn.

 

Ik weet dat veel mensen iedere keer de nieuwe lijst naar persoonlijke voorkeur muteren. Als automatische update zonder keuze de norm wordt dan zal deze de zelf gemuteerde lijst overschrijven.

 

De toekomst... wel hier wordt al over nagedacht. Wellicht een data base waar men zelf boeketten naar keuze kan aanvinken..?

 

Maar deze zal ook gevuld moeten worden. Het blijft mensenwerk. Iedere dag muteer ik op mijn 'moederlijst' om eens per maand nieuwe lijsten de wereld in te sturen.

Zolang mijn gezondheid het toelaat ga ik er mee door.