Jump to content


funradio

Member Since 16 Nov 2013
Offline Last Active 08 Feb 2021 19:54
-----

Posts I've Made

In Topic: Image VU + Duo 4K SE

26 December 2020 - 12:14

mimisiku - Read the posts above and then please comment ..
 
WanWizard - I prefer a LAN connection, in fact the box has a network problem. The box could not boot with other then openpli images, when the LAN cable connected. The only openpli make corectly boot but without IP (DHCP setup). The box does not receive IP with DHCP setup. I was forced to set the IP manually and since then the box goes as it should. I complained about the box because it could not boot, but I only found this error when it returned from the complaint. Is it so wery crazy... 

In Topic: Image VU + Duo 4K SE

25 December 2020 - 19:19

Hi, I just installed the last image in VU + DUO 4K SE and I can say that it is the only one image in which everything works, including CI +.  you are TOP Experts !!!  :D  :rolleyes:


In Topic: phoenix & simlink

25 December 2020 - 06:10

This is a vendor ID - you know better. It's not showing, so I can't assign a symlink to it


In Topic: phoenix & simlink

24 December 2020 - 20:02

It's not right, they are phoenix quotes and their serial numbers are completely different.


In Topic: phoenix & simlink

23 December 2020 - 05:00

root@lunix:/dev# lsusb – lists
Bus 002 Device 002: ID 0403:6001
Bus 002 Device 003: ID 0403:6001
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001
 
that's all it displays