Jump to content


glucki

Member Since 28 Jul 2014
Offline Last Active 03 Aug 2014 12:23
-----

Topics I've Started

emu (CCCam) werkt niet na DM8000 geflashed met openpli 4

28 July 2014 - 17:02

Ik heb mijn DM8000 geflashed met openpli 4 (OpenPLi-4.0-beta-dm8000-20140727)  via de webbrowser. (omdat ik gek werd van de green screen vastlopers in openpli 3 als ik iets wilde opnemen of bekijken van de HDD.. neem aan dat dat ook niet normaal is en misschien weet iemand wat hier de oorzaak en/of oplossing van/voor is? (1))

 

(2) Ik heb tijdens het flashen naar openPLi4 ook niet de vraag gehad om een emu  (CCCam) te installeren.

Na reboot, worden mijn canaldigitaal zenders (rtl4 enzovrt) niet meer descrambled. Voorheen, wanneer dat gebeurde in openpli 3, moest ik dan de softcam rebooten en dan deden ze het weer (blue button>Softcam setup>Restart softcam). Maar als ik dat nu doe, verhelpt dat het probleem niet ofwel de kanalen worden niet descrambled. Iemand ideeen hoe ik dit kan oplossen?  (overigens kan ik ook geen softcam selecteren dus verwacht dus ook niet dat CCcam draait, maar weet niet hoe ik dat kan kontroleren.. Als ik kies voor Blue button>Softcam setup>Select softcam, dan gebeurd er niks.

 

(3) Las overigens dat je dat je CCCamkan installeren via de Feed. Ik neem aan dat ze met Feed de lijst in Menu>Plugins>Software management>Manage extentions bedoelen? Want daar kan ik dus geen CCCam extention vinden. Waar kan ik deze Feed vinden?

 

 (4)Heb met DCC_E2 ftp ik de /var/bin gekeken en daar staat CCcam gewoon in.. Hoe kan het dan dat als ik Select softcam klink er niks gebeurd? Ook de PPanels lijkt leeg te zijn, er valt niets te selecteren.

 

Dank voor jullie hulp. MVG glucki