Jump to content


leor

Member Since 28 Dec 2008
Offline Last Active 10 Mar 2021 14:51
-----

Posts I've Made

In Topic: Problemen met het flashen van een ET5x00

4 September 2012 - 11:45

Heb hier het zelfde probleem, zoek maar eens op rode en groen led bij deze ontvanger, je komt dan veel meer problemen tegen. Schijnt iets te zijn met een secboard in je ontvanger die defect is. De mijn ligt al weer 2 weken bij de dealer.

In Topic: OScam met tv-vl-kaart in Ultimo: zwart

19 May 2012 - 21:55

Waarom zou dat niet werken? Kan gewoon

In Topic: VU+ na update geen web browser meer

26 November 2011 - 21:38

Ik heb deze geïnstalleerd echter Heb hier op de VU-duo ook het zelfde als, als ik de broncode bekijk van mijn et5000 die wel werkt kom ik deze : script type="text/javascript" src="/web-data/lib/libs_minified.js"></script> regels tegen als ik die aanklik komt er een nieuw scherm, op de vuduo echter krijg ik de melding: file not found .Er missen blijkbaar ergens files om de webinterface goed op het scherm te krijgen. Ik kan echter niet achterhalen welke files en waar die heen moeten. Hoop dat dit een beetje duidelijk is zo, met mijn beperkte kennis van webpagina's

In Topic: Webinterface Vu+ duo met PLI image van 16-11

18 November 2011 - 11:22

Heb hier op de VU-duo ook het zelfde als, als ik de broncode bekijk van mijn et5000 die wel werkt kom ik deze : script type="text/javascript" src="/web-data/lib/libs_minified.js"></script regels tegen als ik die aanklik komt er een nieuw scherm, op de vuduo echter krijg ik de melding: file not found .Er missen blijkbaar ergens files om de webinterface goed op het scherm te krijgen. Ik kan echter niet achterhalen welke files en waar die heen moeten. Hoop dat dit een beetje duidelijk is zo, met mijn beperkte kennis van webpagina's