Jump to content


Cobra427

Member Since 11 Dec 2014
Offline Last Active 03 Mar 2017 17:58
-----

Posts I've Made

In Topic: Niet meer opstarten na nieuwe lijst

14 December 2014 - 16:38

Vanmiddag heb ik het nog een keer geprobeerd. Zelfde procedure. Nu lukte het wel. Geen idee waarom het de eerste keer niet wilde lukken. Oja, er was toch één verschil: dit keer stond de ontvanger aan toen ik de nieuwe lijst vanuit DB-edit naar de box stuurde. Voor de zekerheid heb ik vanuit DB-edit een restart van Enigma2 gedaan. De vorige keren maakte dat niet uit.

 

Binnenkort zal ik gaan updaten naar Openpli 4.0 Ben benieuwd of dat iets uitmaakt. Vermoedelijk zal die info ergens op internet te vinden zijn.

 

Bedankt voor jullie reacties en hulp.


In Topic: Niet meer opstarten na nieuwe lijst

14 December 2014 - 13:05

Dank je wel Mimisiku,

 

Dat is iets wat ik vast ergens in de instellingen kan aanpassen. Dat wordt even zoeken, tenzij iemand mij direct de juiste plek kan wijzen.

Oja, flashen naar 4.0 zal ik tzt gaan doen. Ooit leerde ik: 'if it ain't broke, don't fix it'. Het ging overigens met een vorige update van de zenderlijst goed en ook toen was 3.0 al niet meer ondersteund.

 

Dank jullie wel!


In Topic: Niet meer opstarten na nieuwe lijst

14 December 2014 - 12:13

Is dit een lastige vraag? Of heb ik iets dat niemand heeft en waar niemand enig idee bij heeft wat de oorzaak kan zijn?

 

Voor mij blijft het vreemd dat mijn ontvanger niet volledig kan booten na een nieuwe zenderlijst.


In Topic: Henksat Settings Downloadpagina online

11 December 2014 - 11:24

Ik heb nu toch een beetje hulp nodig. Het volgende is aan de hand:

 

XTrent9500 (nog met OpenPli 3.0), DBEdit (nieuwste versie). Ik heb de nieuwe zenderlijst (die van 1-11) ingeladen in DBEdit en deze een beetje heb aangepast (zendervolgorde veranderd, dat krijg je met kinderen); na de upload staat de nieuwe lijst niet in de ontvanger. De ontvanger uit en aan gezet en dan gebeurt het: hij blijft hangen met booten. Nog en keer gedaan: zelfde probleem. Oude lijst teruggezet (ontvanger weer uit en aan) en dan gaat het goed. Ik had voor mijzelf opgeschreven wat ik moet doen (kleine handleiding als reminder). Zoals het er in staat heb ik de upload gedaan en dat deed ik voorheen ook zo. Toen ging het steeds goed en nu niet. Rara, hoe kan dat?

Dan denk ik: het ligt niet aan DBEdit (oude lijst gaat goed), blijkbaar ook niet aan mijn ontvanger (die accepteert de oude lijst). Wat ik niet verwacht is dat enkel het veranderen van de lijst een probleem geeft.

 

Wat gaat er fout? Heef iemand suggesties?

Alvast bedankt.