Jump to content


WernerP

Member Since 17 Dec 2014
Offline Last Active 15 Mar 2016 23:26
-----

Posts I've Made

In Topic: Opnemen op Vu+Solo2: snelle vraag

6 July 2015 - 16:34

intussen opgelost... blijkbaar zijn mijn netwerkinstellingen niet wat ze zouden moeten zijn :( 37 keer herstarten en de 38ste lukt het dan wel...


In Topic: Opnemen op Vu+Solo2: snelle vraag

2 July 2015 - 22:49

Ik ga even mijn oud topic terug omhoog schoppen.

Ik heb mijn VU+Solo2 nu van een vast IP-adres voorzien. Alleen geraak ik er met Dreamboxedit v6.0.1.3 niet meer op. Ik heb op het toestel zelf een username en password ingesteld maar die aanvaardt 'ie niet. Ook het commando telnet schijnt niet meer te werken (Windows 7).

 

Tools> options >IP , user en pass ingegeven. HTTP poort is 80 en FTP poort 21.

Als ik Test IP Connection doe, vindt 'ie 'm maar Test Username/Passwd geeft foutmelding 'Could not detect blablabla check the IP address and port number and try again".

 

Ik zie hier denkelijk iets zéér elementairs over het hoofd, maar al sla je me dood, ik weet niet wat.


In Topic: Opnemen op Vu+Solo2: snelle vraag

6 January 2015 - 13:42

Topic even uit het oog verloren, maar het werkt allemaal (y) Ik begin er de pak van weg te krijgen :)


In Topic: Opnemen op Vu+Solo2: snelle vraag

18 December 2014 - 09:18

Euh, geen idee wat DCC is; ik heb gewoon op de box een user en passwd aangemaakt en die gebruik ik dan ook in de Dreamboxedit. Herstarten heeft me niets opgeleverd. Mijn laptop 'ziet' de harde schijf wel dus ik kan zonder probleem aan de bestanden.


In Topic: Opnemen op Vu+Solo2: snelle vraag

17 December 2014 - 22:48

Ik ben érg te spreken van het toestel... zou me graag wat meer verdiepen in wat de mogelijkheden hiervan zoal zijn. Is er ergens een (niet te technische) handleiding of beschrijving te vinden met de meest courante bewerkingen? Ik ben er al in geslaagd om het toestel aan mijn netwerk te hangen en de harde schijf te "lezen" vanop mijn laptop. Het lukt me vooralsnog niet om met Dreamboxedit 6.0.1.1 een connectie te maken, ik heb de handleiding op de site van Luxsat gevolgd maar blijkbaar vindt 'ie bij het maken van de IP connection de Vu+ niet...