Jump to content


bolliebol

Member Since 5 Feb 2009
Offline Last Active 15 Aug 2018 20:04
-----

Posts I've Made

In Topic: Oscam ervaringen, vragen en antwoorden

27 December 2011 - 23:51

Mijn dm8000 draait nu als een zonnetje. Dus nu wordt het tijd om mijn dm500plus (die ik als server gebruik) ook maar eens uit te rusten mijn oscam. Nu heb ik het probleem dat oscam niet automatisch te downloaden is, en mijn kennis mi hiernj een beetje in de steek laat. Heeft iemand een how to of een site waar ik kan leren hoe ik handmatig oscam kan installeren.

Alvast bedankt, Bolliebol

In Topic: Oscam ervaringen, vragen en antwoorden

26 December 2011 - 11:03

Yes, dat is 't. Inlog en password blank en we kunnen vanaf de bank verder knutselen. Oscam gaat dus de fout in op het moment dat de popup verschijnt voor het inloggen.

Bedankt !

In Topic: Oscam ervaringen, vragen en antwoorden

25 December 2011 - 23:03

Vandaag de Kerst eens goed gebruikt....... Oscam op mijn dreambox gezet, lekker experimenteren en lekker snel weer beeld. Dank u allen hiervoor, dit draadje heeft mij veel geholpen.

Wat ook echt een toppertje is, is de webif. Ik wist niet dat je hier zoveel instellingen kan veranderen en info vandaan kan halen. Maar ik heb 1vraagje, via mijn ipad kan ik niet inloggen. Natuurlijk zijn ip, poort, inlognaam en password al meerdere malen gechecked. Dus, via pc alles ok. Via ipad noppes.

Alvast bedankt, Bolliebol