Jump to content


Photo

where to find old image from May 2013?

old image freeze DM800se Problem

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Lugie

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 10 December 2013 - 04:24

I have a problem with all the latest images for my DM800se. My problem is that my box freeze after a while (like after one/two hours) then I can´t use my remote to change channel or turn it off using the off button on the box and not either access the webif. The picture plays fine even after freeze most of the time. I think this problem started after an image update. So I wonder if it´s possible to get an older version of the OpenPli image that I know worked before?

 

I am looking for an image from the beginning of May 2013 for my DM800se.



Re: where to find old image from May 2013? #2 ims

  • PLi® Core member
  • 10,639 posts

+164
Excellent

Posted 10 December 2013 - 07:49

- wrong temperature ?

- no space in flash ? (=> not all is succesfully restored or installed)

 

see on cooler and temperature or try use OpenPLi 3 image. It is same functionality for 800se, but 3-4MB less than OpenPLi4.


Edited by ims, 10 December 2013 - 07:49.

Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: where to find old image from May 2013? #3 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,205 posts

+140
Excellent

Posted 10 December 2013 - 17:03

Sound like a wrong config somewhere (most of the time in softcam) that fulfill the /tmp folder?

Check you /tmp to see if some files are growing up.


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
Octagon SF4008 / Amiko Viper Combo / Zgemma H7C

Re: where to find old image from May 2013? #4 theparasol

  • Senior Member
  • 4,137 posts

+196
Excellent

Posted 10 December 2013 - 20:43

Had this once too with a well-known softcam for years ago... softcam dumping log into flash till it was full



Re: where to find old image from May 2013? #5 Lugie

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 11 December 2013 - 15:02

Thanks guys, but I was able to find the image I was looking for and after flashing that image the problem seems to be gone now. I was not able to find out why the newer versions did not work but the temperature was fine and I could not see anything suspicious when looking at all the processes and the memory.


Edited by Lugie, 11 December 2013 - 15:04.






Also tagged with one or more of these keywords: old image, freeze, DM800se, Problem

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users