Jump to content


Photo

SCT 5 & 7 doesn't work in PiP windows on Xtrend ET9000

ET-9x00 PiP xtrend

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

Re: SCT 5 & 7 doesn't work in PiP windows on Xtrend ET9000 #21 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,798 posts

+161
Excellent

Posted 23 April 2015 - 12:31

@goldeneye,

I don't care that they are a **** channels, I report a bug and that's all. If I find other channels not working I will have reported them too.
I just describe the different case to explain what is working and what is not working.

What a stupid remark! If at least it was funny...


Edited by WanWizard, 23 April 2015 - 13:33.
same remark for this post as for the original one

NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C) & Duo 4K: 2*DVB-S2X + DVB-C (FBC)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
 


Re: SCT 5 & 7 doesn't work in PiP windows on Xtrend ET9000 #22 betacentauri

  • PLi® Core member
  • 5,575 posts

+253
Excellent

Posted 23 April 2015 - 13:16

There was definitely no driver change for et9x00 boxes in the last months.
Xtrend ET-9200, ET-8000, ET-10000, OpenPliPC on Ubuntu 12.04

Re: SCT 5 & 7 doesn't work in PiP windows on Xtrend ET9000 #23 Taapat

  • PLi® Core member
  • 1,807 posts

+72
Good

Posted 23 April 2015 - 14:06

If the drivers are not changed, maybe something has changed in the broadcasting of this channels?







Also tagged with one or more of these keywords: ET-9x00, PiP, xtrend

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users