Jump to content


Photo

Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2

Solo2 update

  • Please log in to reply
26 replies to this topic

Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #21 floydian59

  • Senior Member
  • 65 posts

+1
Neutral

Posted 9 January 2016 - 06:32

Why are you so wild with excitement? It takes at most 5 minutes to restore a backup. So whoever is without a sin to cast the first stone. ;)

Regards, floydian

Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #22 Pedro_Newbie

  • Senior Member
  • 4,631 posts

+225
Excellent

Posted 9 January 2016 - 07:03

Today's update on the Solo2 is fine again



Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #23 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,814 posts

+227
Excellent

Posted 9 January 2016 - 08:38

Thanks for reporting this. We'll wait a while before removing the warning.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #24 dolphs

  • Senior Member
  • 786 posts

+7
Neutral

Posted 9 January 2016 - 09:10

good stuff, this eliminates my question in the Dutch section, right here



Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #25 daveraver

  • Senior Member
  • 357 posts

+3
Neutral

Posted 9 January 2016 - 13:55

Ok, thanks, I've seen the thread now.

Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #26 makaj

  • Member
  • 7 posts

0
Neutral

Posted 13 January 2016 - 21:13

After update 2016/01/08,

I flash the image 2016/01/11, restore my backup and my box work fine, but I cant conect to box, I try reboot, ON-OFF, always the same!

I tray opkg update and get * opkg_conf_load: Could not create lock file /var/lib/opkg/lock: No such file or directory.

 



Re: Update of 2016-01-08 results in non booting Solo2 #27 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,947 posts

+513
Excellent

Posted 14 January 2016 - 15:45

Then it may be best to reflash, I think the package management is corrupt (/etc/opkg and /var/lib/opkg).


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.





Also tagged with one or more of these keywords: Solo2, update

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users