Jump to content


Photo

Update of the XMLTV sources


  • Please log in to reply
312 replies to this topic

Re: Update of the XMLTV sources #41 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,302 posts

+397
Excellent

Posted 20 August 2017 - 15:19

Well, I managed to reproduce your error.  And I can it only resolve by letting replace some software manually.

Unzip the attached file to:

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/EPGImport/

 

Delete also all pyo files in this folder.

Restart enigma2.  (to recompile all python files of the plug-in)

Then you can import again.

 

Sorry for the inconvenience

 

Willy

 

PS: this methods is also valid for all with the same problem, until it is fixed in the source

Attached Files


Edited by doglover, 20 August 2017 - 15:33.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Update of the XMLTV sources #42 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,586 posts

+31
Good

Posted 20 August 2017 - 15:31

Thanks! Will try it.


Sorry, I'm a member of the "react above quote" community! :ph34r:

2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Update of the XMLTV sources #43 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,676 posts

+924
Excellent

Posted 20 August 2017 - 15:33

What exactly is the problem?

 

The view in the plugin in RC is without a working treeview, so you see all entries in one list (despite the + icons being present). RC builds generally failed again this afternoon, so you'll have to wait until tommorow afternoon for an update (if the build succeeds then).


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Update of the XMLTV sources #44 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,302 posts

+397
Excellent

Posted 20 August 2017 - 15:35

I have made a report on the Github as an issue.

In short you can only import one source.  After that the plug-in says the channels file cannot be found.

Reverting the last fix (for non-existing channels files) sorted out the problem.   Which is ironic, the patch for non-existing channels files, creates missing channels files.

When I tested this fix out, I only tried one source, and that was fine.  Did not look further.

 

Willy


Edited by doglover, 20 August 2017 - 15:38.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Update of the XMLTV sources #45 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,302 posts

+397
Excellent

Posted 20 August 2017 - 15:41

What exactly is the problem?

 

The view in the plugin in RC is without a working treeview, so you see all entries in one list (despite the + icons being present). RC builds generally failed again this afternoon, so you'll have to wait until tommorow afternoon for an update (if the build succeeds then).

 

In the RC the version would still be OK, because the last fix is not include in there, and also the treeview is still missing there.  The version is even older.

(for reasons you are mentioning - build failure)

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Update of the XMLTV sources #46 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,586 posts

+31
Good

Posted 20 August 2017 - 15:59

Willy, I can confirm your fix, the epg is available again.

 

Thanks!

Attached Files


Sorry, I'm a member of the "react above quote" community! :ph34r:

2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Update of the XMLTV sources #47 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,676 posts

+924
Excellent

Posted 20 August 2017 - 16:02

Ok, reverted.

 

What again was the original problem that was trying to solve? It was looping when something was missing, but what exactly?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Update of the XMLTV sources #48 stdemonac

  • Senior Member
  • 40 posts

0
Neutral

Posted 20 August 2017 - 16:22

Had the same problem on my DM8000 - PLI 4 with the *.gz version (system and plugins updated this morning) and I also confirm the fix worked.

On a total of 150 various channels (french, belgian, UK, swiss, italian, ...), the only missing EPG infos are for "RSI La 1 HD" "RSI La 2 HD" but I can live without it.

 

By the way, with the new division, the number of events dropped for me from ~200.005 to ~100.000. Thanks Willy for all your work !


DM8000 - 2 DVB-S2 tuners - 1 DVB-C tuner - OpenPLi 7.1


Re: Update of the XMLTV sources #49 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,302 posts

+397
Excellent

Posted 20 August 2017 - 16:32

the only missing EPG infos are for "RSI La 1 HD" "RSI La 2 HD" but I can live without it.

 

 

Select under the German/Austrian/Swiss source  the small Switserland - Basic and these will appear again.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Update of the XMLTV sources #50 stdemonac

  • Senior Member
  • 40 posts

0
Neutral

Posted 20 August 2017 - 17:33

 

the only missing EPG infos are for "RSI La 1 HD" "RSI La 2 HD" but I can live without it.

 

 

Select under the German/Austrian/Swiss source  the small Switserland - Basic and these will appear again.

 

Willy

 

 

This source was indeed checked (other swiss channels like RTS & SRF are ok).


DM8000 - 2 DVB-S2 tuners - 1 DVB-C tuner - OpenPLi 7.1


Re: Update of the XMLTV sources #51 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,302 posts

+397
Excellent

Posted 20 August 2017 - 17:53

Sorry.  I see after closer investigation.  Will corrected.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Update of the XMLTV sources #52 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,302 posts

+397
Excellent

Posted 20 August 2017 - 18:11

Is Corrected and uploaded.  Remember there are 2 mirrors which update themselves which can take another hour.

If you try now, you have 60% chance of getting the update.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Update of the XMLTV sources #53 stdemonac

  • Senior Member
  • 40 posts

0
Neutral

Posted 20 August 2017 - 20:15

Is Corrected and uploaded.  Remember there are 2 mirrors which update themselves which can take another hour.

If you try now, you have 60% chance of getting the update.

 

Thanks again Willy, I confirm it works !


DM8000 - 2 DVB-S2 tuners - 1 DVB-C tuner - OpenPLi 7.1


Re: Update of the XMLTV sources #54 Adecastr

  • Member
  • 7 posts

0
Neutral

Posted 20 August 2017 - 22:05

Well, I managed to reproduce your error.  And I can it only resolve by letting replace some software manually.

Unzip the attached file to:

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/EPGImport/

 

Delete also all pyo files in this folder.

Restart enigma2.  (to recompile all python files of the plug-in)

Then you can import again.

 

Sorry for the inconvenience

 

Willy

 

PS: this methods is also valid for all with the same problem, until it is fixed in the source

 

Thank you so much!!

 

I just did try your solution and it does work now for me at least for now.

Thank you again!!

 

Cheers,

Anto.



Re: Update of the XMLTV sources #55 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,963 posts

+165
Excellent

Posted 21 August 2017 - 18:11

Ok, reverted.

 

What again was the original problem that was trying to solve? It was looping when something was missing, but what exactly?

 

Hi,

 

It was for this problem:

 

https://forums.openp...-infinite-loop/

 

I must say that I test the patch and it was not a success on my side but I was waiting for Willy confirmation that it was not working for him too before reporting.

 

Pr2


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C) & Duo 4K: 2*DVB-S2X + DVB-C (FBC)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
 


Re: Update of the XMLTV sources #56 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,586 posts

+31
Good

Posted 21 August 2017 - 18:27

Ok, what is your problem? Willy reverted the last patch and now it's working. You want to sue him? :)


Edited by catastrofus, 21 August 2017 - 18:30.

Sorry, I'm a member of the "react above quote" community! :ph34r:

2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Update of the XMLTV sources #57 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,676 posts

+924
Excellent

Posted 21 August 2017 - 20:34

The bug that the plugin loops when no channel source is available is still present. I think I've found it, but waiting for Willy to confirm.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Update of the XMLTV sources #58 lexdigit

  • Member
  • 19 posts

0
Neutral

Posted 21 August 2017 - 20:37

Hi,
Italian epg (sky, premium, etc...) not working.
When you restart the decoder, xmltvimport is loading some epg, but then if you made a manual download there are 0 events loaded.

Re: Update of the XMLTV sources #59 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,676 posts

+924
Excellent

Posted 21 August 2017 - 20:46

Did you select your sources again? The source file layout has changed.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Update of the XMLTV sources #60 lexdigit

  • Member
  • 19 posts

0
Neutral

Posted 21 August 2017 - 20:56

Yes, I have also reinstalled xmltvimport after deleting all files.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users