Springen naar inhoud


Foto

open pli 7

volume

  • Please log in to reply
Er zijn 3 reacties in dit onderwerp

#1 basje14

  • Member
  • 1 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 januari 2019 - 09:53

kan volume op disply niet vinden weet iemand meer



Re: open pli 7 #2 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 13460 berichten

+399
Excellent

Geplaatst op 22 januari 2019 - 10:39

Geen idee wat je bedoelt, ik heb ook geen volume op mijn display zitten en ik denk dat ik niet de enige ben...

 

Graag dus en wat duidelijkere omschrijving wat je bedoelt en welke box het betreft.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: open pli 7 #3 carlo666

  • Senior Member
  • 346 berichten

+5
Neutral

Geplaatst op 22 januari 2019 - 10:48

Ik vermoed dat je de overscan wizard eens moet doorlopen. Menu - Instellingen - Systeem - Audio/Video - Overscan wizard



Re: open pli 7 #4 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 63035 berichten

+1484
Excellent

Geplaatst op 22 januari 2019 - 11:31

Meer correct: de overscan op je TV afzetten, de correctie op je box kost je beeldkwaliteit omdat de box moet gaan schalen.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.




Also tagged with one or more of these keywords: volume

1 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 1 bezoekers, 0 anonieme gebruikers