Jump to content


Photo

OpenPLi 7.1 Release Candidate


  • Please log in to reply
202 replies to this topic

Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #161 nor50

  • Senior Member
  • 392 posts

+1
Neutral

Posted 14 June 2019 - 14:59

Solo4K was stuck at around 5.30 when I turned it on around 15.30. All programmed timers via EPG was deleted.


VU+ Ultimo 4K, 19.2, 13, 4.8 E via switch on input/tuner 1. 1W. Inverto Unicable II LNB IDLU-32UL40 on input/tuner 2. OpenPLi 7.2


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #162 ColinB

  • Senior Member
  • 732 posts

+28
Good

Posted 15 June 2019 - 00:22

Cant believe that my Xtrend ET8000 is still Rocking on RC-7.1 even with a USB tuner.

 

PiP has some stutters though. Recordings are fine.

 

Many thanks Colin


Xtrend et8000 7.1-Release

2 x 8/1 DiSEqC  30w 13e 19e 23e 28e   

Astrometa USB Tuner Working DVB-T2 now on Kernel 4.10+  ;)

WD10EARX 1TB

Sandisk 32GB USB for AFB, EPG, Picons & Timeshift

 

ZGemma Star S 7.0-Release

4/1 DiSEqC  30w 13e 19e 28e

Sandisk 8GB USB for AFB, EPG, Picons & Timeshift

 

LG 49UH610V UHD-HDR

UHF/Cable/Sat

 

E-Channelizer

 

 

 


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #163 dudule22

  • Senior Member
  • 81 posts

+3
Neutral

Posted 15 June 2019 - 17:39

On DUO 4K, sometimes, it is necessary to reboot because the sound is bad on TNT channels. After a reboot it's work fine.



Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #164 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,360 posts

+1,052
Excellent

Posted 15 June 2019 - 18:25

If you mean "choppy" audio, that is a known driver bug. Has been there from the beginning, and not fixed yet. A zap usually fixes it.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #165 nor50

  • Senior Member
  • 392 posts

+1
Neutral

Posted 16 June 2019 - 21:36

Changes in subtitles? After installing 7.1 RC, the subtitling has changed for me. I don't know how to explain, but on Norwegian channels the subtitles that's not from TTV is missing, and if I go through menus and add Norwegian subtitling, it's not the "original" text, but the TTV text that shows up. Known problem?


VU+ Ultimo 4K, 19.2, 13, 4.8 E via switch on input/tuner 1. 1W. Inverto Unicable II LNB IDLU-32UL40 on input/tuner 2. OpenPLi 7.2


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #166 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,733 posts

+585
Excellent

Posted 17 June 2019 - 06:50

Not as far I know... there is a Tiny change that avoids you set two times the same language which was possible before (bug)... but you should be able to set Norwegian setting for subtitels in auto language. It could also be (in your settings) the an unintended subtitle ‘track’ is cached.

Edited by littlesat, 17 June 2019 - 06:51.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #167 Driewerf

  • Member
  • 14 posts

0
Neutral

Posted 17 June 2019 - 11:23

After restart the function to set subtitels "on", goes to "none".



Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #168 Posi

  • Senior Member
  • 25 posts

0
Neutral

Posted 18 June 2019 - 13:09

It has nothing to with the 7.1rc. It's an issue that has always been there and difficult to reproduce (and therefore difficult to fix). It happens with "live" subtitling where continuously words are added to the existing line. At some point, very rarely, the begin of the line is never erased.

I think it has. I tested again with 7.0 and dvb subs are working ok. In 7.1rc each subline waits for next line.



Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #169 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,733 posts

+585
Excellent

Posted 18 June 2019 - 13:25

Here no issues with graphical DVB subtitles on 7.1-RC... Regarding subtitles also nothing is changed between 7.0 and 7.1


Edited by littlesat, 18 June 2019 - 13:26.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #170 ims

  • PLi® Core member
  • 11,969 posts

+181
Excellent

Posted 18 June 2019 - 17:37

I tried it in develop and it seems, subtitles are on screen to next subtitle or next cca 10 seconds ... It is weird and wrong. And yes, there is commited change in subtitle.cpp for develop and 7.1rc too.


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #171 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,733 posts

+585
Excellent

Posted 18 June 2019 - 17:40

Which channels? I forgot this one... maybe we need to revert it...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #172 ims

  • PLi® Core member
  • 11,969 posts

+181
Excellent

Posted 18 June 2019 - 17:49

I have very few channels with subtitles. Try f.eg. your Animal planet (23.5E) and Dutch DVB subtitles.


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #173 nor50

  • Senior Member
  • 392 posts

+1
Neutral

Posted 18 June 2019 - 18:27

For me, I notice it on NRK 1 + 2 + 3. Maybe more too, but haven't searched.


VU+ Ultimo 4K, 19.2, 13, 4.8 E via switch on input/tuner 1. 1W. Inverto Unicable II LNB IDLU-32UL40 on input/tuner 2. OpenPLi 7.2


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #174 ims

  • PLi® Core member
  • 11,969 posts

+181
Excellent

Posted 19 June 2019 - 10:20

Which channels? I forgot this one... maybe we need to revert it...

 

Did you check it ? Will be it reverted ?


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #175 ims

  • PLi® Core member
  • 11,969 posts

+181
Excellent

Posted 19 June 2019 - 17:11

Confirmed, problem is in this patch. For one box I builded it without this patche - no problem with subtitles on same service (simultaneously tried on second box pluged to PC monitor).


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #176 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,733 posts

+585
Excellent

Posted 19 June 2019 - 18:17

The.I’m afraid we need to revert it (also for release)... comment it as beside improve something it also breaks something...’graphical dvb subs do have rare deviate things between providers...

Edited by littlesat, 19 June 2019 - 18:19.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #177 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,360 posts

+1,052
Excellent

Posted 19 June 2019 - 18:20

If you can point to a commit hash, I can revert it.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #178 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,733 posts

+585
Excellent

Posted 19 June 2019 - 18:24

I put a comment hash on matter

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #179 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,360 posts

+1,052
Excellent

Posted 19 June 2019 - 18:28

Reverted: https://github.com/O...fa98a3ff9c85f80 (also in 7.1-release)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.1 Release Candidate #180 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,951 posts

+513
Excellent

Posted 20 June 2019 - 16:41

I think the idea is good, but it shouldn't be applied to just all DVB subs, only that need it (and how to find out...?)


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users