Jump to content


Photo

Mutant HD60 werkt niet meer

Openpli 8.0

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 vikinger1953

  • Senior Member
  • 118 posts

+1
Neutral

Posted 1 July 2021 - 07:35

DE Mutant HD60 blijft in boot staan en het rode lampje blijft rood branden bij het opnieuw een update /release van Openpli 7.3 naar Openpli 8.0

wie kan mij helpen dat box het weer doet.



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #2 Sagitarius

  • Senior Member
  • 3,148 posts

+43
Good

Posted 1 July 2021 - 08:09

DE Mutant HD60 blijft in boot staan en het rode lampje blijft rood branden bij het opnieuw een update /release van Openpli 7.3 naar Openpli 8.0

wie kan mij helpen dat box het weer doet.

Opnieuw flashen, eerst met de recovery img en daarna de pli 8.0 image erop zetten



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #3 vikinger1953

  • Senior Member
  • 118 posts

+1
Neutral

Posted 1 July 2021 - 09:11

Zoals ik al zij bij het opstarten van de box blijft hij  in boot met rode led branden ,er gebeurd niets ,kan dus niet ook niet  flashen


Edited by vikinger1953, 1 July 2021 - 09:11.


Re: Mutant HD60 werkt niet meer #4 vikinger1953

  • Senior Member
  • 118 posts

+1
Neutral

Posted 1 July 2021 - 09:13

en waar vind ik recovery img?ik heb wel gezocht!



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #5 vikinger1953

  • Senior Member
  • 118 posts

+1
Neutral

Posted 1 July 2021 - 09:18

Wat ik doe is dus usb 3.0 achter in de box doen ,zij knopje indrukken en stroom aan doen wachten zij knopje knippert (zij kant)gaat heel langzaam maar niet snel  genoeg de rode led gaat branden maar knipperen



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #6 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 25,963 posts

+321
Excellent

Posted 1 July 2021 - 09:47

en waar vind ik recovery img?ik heb wel gezocht!

 

Wat dacht je van hier?


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: Mutant HD60 werkt niet meer #7 vikinger1953

  • Senior Member
  • 118 posts

+1
Neutral

Posted 1 July 2021 - 12:00

werkt voor geen meter 



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #8 Sagitarius

  • Senior Member
  • 3,148 posts

+43
Good

Posted 1 July 2021 - 12:12

werkt voor geen meter 

Je moet ook niet op het knopje aan de zijkant drukken maar een toets op de afstandsbediening, als de recover geflashed is dan krijg je een bootmanager en daar kun je weer een image mee flashen. De recover.zip moet je wel eerst uitpakken, dan krijg je een map met hd60 en 2 bestanden boottags.bin en fastboot.bin die moet je op een fat32 geformatteerde usb stick zetten.



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #9 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 25,963 posts

+321
Excellent

Posted 1 July 2021 - 12:58

werkt voor geen meter 

 

Door dit soort ‘fijne’ reacties zullen de leden zich ongetwijfeld in rotten van 3 op gaan stellen om jou te helpen. Ik haak hierdoor gelijk af. Succes.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: Mutant HD60 werkt niet meer #10 Sagitarius

  • Senior Member
  • 3,148 posts

+43
Good

Posted 1 July 2021 - 13:00

Daar sluit ik me bij aan, als het zo moet zoek het dan maar uit.



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #11 Dimmie

  • Senior Member
  • 2,173 posts

+27
Good

Posted 1 July 2021 - 17:24

Jaren geleden is er ooit eens een hele mooie handleiding over gepost: https://forums.openp...sh-handleiding/



Re: Mutant HD60 werkt niet meer #12 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 12,984 posts

+379
Excellent

Posted 1 July 2021 - 17:32

Nou is de zoek-funktie op het forum niet echt iets om over naar huis te schrijven maar gelukkig zijn er genoeg anderen die de vraagsteller de juiste kant op willen sturen.
Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Mutant HD60 werkt niet meer #13 vikinger1953

  • Senior Member
  • 118 posts

+1
Neutral

Posted 1 July 2021 - 18:00

Gelukt en probleem is opgelost ,ben even bij dealer geweest in Almere, fluitje van een cent en gratis wat mooie service  :thumbs-up:


Edited by vikinger1953, 1 July 2021 - 18:01.


Re: Mutant HD60 werkt niet meer #14 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,207 posts

+84
Good

Posted 1 July 2021 - 18:38

Maar weet je nu ook om jezelf te helpen als het weer gebeurd? En wat was de oorzaak?


Met één been in het graf..... Helaas



Also tagged with one or more of these keywords: Openpli 8.0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users