Jump to content


edmund

Member Since 20 Jan 2010
Offline Last Active 11 Sep 2023 21:12
-----

#511395 CanalDigitaal gaat over op CI+ module

Posted by edmund on 30 October 2015 - 23:17

Dus dan krijg je ondersteuning van de beperkingen van CI+ ? Pfff wat een ruk zooi, al die providers die overstappen op CI+ / Viacces Orca met boxkey/sessionkey. Ik dacht weer schotel te gaan kopen op mijn nieuwe adres (sinds ik hier jaar geleden naartoe ben gegaan schotel op oude adres gelaten (wel DM8000 meegenomen) , omdat nieuwe adres bomen heeft op balkon 1 hoog).

Nu dacht ik van dan maar op schoorsteen 4 hoog, maar ik ga nu de kat uit de boom kijken hoe het gaat betreft Enigma2 en CanalDigitaal. Ik lees al veel klachten dat M7 teveel de zenders afknijpt, in bandbreedte en in signaal ontvangst.

Hallo als de CD weer met nieuwe beperkingen komt en ons op kosten jaagt met modules kaarten en ongetwijfeld prijsvrhogingen....

Dan zouden we voor de verandering eens iets kunnen ondernemen. Als we eens solidair zijn en allemaal ons abonnement opzeggen is de grap binnen 1 week van de baan.

 

Blijft iedereen voor zichzelf mopperen en braaf betalen, zal CD over een tijdje weer met een volgende kostenpost komen door NIET CD decoders onbrukbaar te maken ofzo.

 

Wat gaan we doen?