Jump to content


CodeW

Member Since 8 May 2010
Offline Last Active 20 Oct 2020 18:04
-----

Topics I've Started

Een Groene in VuDuo4K

5 January 2020 - 18:21

Nog af en toe duikt er een Crashlog op. Soms staat er niets in. Soms met tekst.

Bijgaand stuur ik een gevulde.


Crashlog op VU+DUO4K

27 December 2019 - 09:10

Regelmatig krijg ik een groen scherm (elke dag) maar niet altijd start  de VU opnieuw.

Bovendien valt het me op dat ik niet meer met de WINDOWS10-laptop en -desktop op de VU kan komen met de VERKENNER. Of beide zaken met elkaar te maken hebben weet ik niet.


VU+ DUO 4K heeft flash-gerelateerde tekortkoming

13 December 2019 - 19:22

Sinds we de VU hebben maken we gebruik van de flash-mogelijkheid in het OPENPLI7.2 menu. Dat gaat vlot en mooi op een ding na.

 

Direct na de geslaagde flash wordt gevraagd of de BACKUP moet worden teruggezet. Natuurlijk antwoord ik JA.

 

Dat gebeurt en dan wordt herstart.

 

PROBLEEM: Van de boeketten met zendergegevens ontbreekt er een. Dat is een zelfgemaakte map met de naam FAVORIETEN.

 

Vervolgens ga ik in het menu naar BACKUP, druk op MENU-knop en met HERSTEL DE IMAGE wordt de backup teruggezet compleet met de map FAVORIETEN met de complete inhoud. Daarna werkt alles weer als eerder.

 

Het bovenstaande laat zich steeds weer zien na een flash. Nieuwsgierig geworden heb dit een aantal keren herhaald: steeds gebeurde hetzelfde Dat de map in de backup staat betekent denk ik dat er geen typefout in de naam zit. Dat de map onbeschadigd en onveranderd teruggezet kan worden doet mij vermoeden dat de flash-procedure misschien een foutje heeft.

Ik hoop dat u me met een oplossing verrast. Bij voorbaat dank.


Groen scherm op VU+DUO 4K

13 December 2019 - 12:41

Goedemorgen,

Gisteren zag ik plotseling een groentje opduiken en verdwijnen. Dat ging zo snel dat ik me verbaasde dat de vu niet herstartte maar gewoon verder ging.

Vanmorgen heb ik maar eens gekeken of  er een log was, en ja. Misschien hebben jullie  daar iets aan. Ik heb geen idee waarmee ik dat heb veroorzaakt.


Kiezen van radiozender op VU+ Duo 4K

2 December 2019 - 11:57

Wij hebben de VU+ Duo 4K veel aan op RADIO. Daarbij hebben we de tv uit staan. In het kleine venster staat: zenderkeuze (radio) Gebruiker.

Verder is het schermpje leeg. Ik zou daar graag de zendernaam van de spelende zender zien en in ander kleurtje die van de voorgaande en volgende in het boeket. Dit zou het mogelijk maken met de afstandsbediening of de knoppen op het apparaat van zender naar zender te gaan terwijl je ziet wat je doet. Mijn dank voor jullie acties waardoor het radiogebruik nu al een stuk prettiger is.