Jump to content


wirret

Member Since 26 Nov 2017
Offline Last Active 15 Apr 2018 10:43
-----

Posts I've Made

In Topic: Cam werkt ineens niet meer

13 April 2018 - 08:54

@Tech, Excuses, ik had je dan niet helemaal goed begrepen. Als ik op de VU+ kijk tijdens het resetten dan zie ik de vraag niet komen namelijk in het display van de VU+. Of moet de vraag in je TV scherm komen bij de eerste boot. De reden dat ik de settings volledig wel wil gooien is omdat ik het gevoel heb dat er iets mis is met de CAM. Ik heb het via de CD kaart inmiddels wel aan de praat via de VTI image, maar de oscam.server werkt nog niet. Ik wil terug naar de OpenPLI image omdat ik deze fijner vind en liefst via de Oscam.server configuratie zodat de CD kaart weer terug kan in mijn andere receiver en ik met deze kast naar die server kan connecten. 

 

Van de ene op het andere moment werkte het niet meer. Ik ga morgen hier weer druk mee aan de slag. Want vrouwlief is allang blij dat ze nu weer tv kan kijken in de woonkamer:) Overigens kan mijn derde box wel gewoon bij de mainbox met de CD kaart. Het is dus echt een setting/configuratie op de box in de woonkamer.


In Topic: Cam werkt ineens niet meer

12 April 2018 - 11:43

Ik was wel op tijd met Flashen, want er was een nieuwe image opgezet. Van OpenPLI 4 naar 6.1 en daarna de nieuwere versie van OpenPLI4. Ik had DHCP juist uitgezet. Op het moment dat manuele configuratie aanklik staat het oude IP adres er al in. @Thijs, hoe kan ik de settings hard weggooien? Via Filezilla een mogelijkheid, dan flash ik daarna wel weer met USB. 

 

Ik maakte op deze ontvanger gebruik van mijn ontvanger boven via OSCAM, gekke was dat hij daar ook geen connectie mee kon krijgen. Inmiddels werkt het wel weer met de CD kaart, alleen nog niet richting de server.