Jump to content


tajvdz

Member Since 3 Jan 2011
Offline Last Active 02 Jan 2021 11:21
-----

Posts I've Made

In Topic: Release OpenPLi 8.0 is beschikbaar in de downloadsectie.

1 January 2021 - 18:10

ik ben blij om te horen dat het probleem niet bij mij zit. wel balen dat het net op een avond is dat ik altijd veel opneem omdat er veel muziek programma's worden uitgezonden. Nu al de hele dag geen problemen meer. Hopen dat dat zo blijft. Codering staat volgens mij weer aan.


In Topic: Release OpenPLi 8.0 is beschikbaar in de downloadsectie.

1 January 2021 - 15:15

Ik heb de laatste versie toevallig op een DM8000 getest en gebruik wel een CF-card in de box, op zich vind ik het zeer acceptabel draaien op een DM8000.

 

oh kun je de prestaties van de box vergroten met een CF-card? En sinds wanneer staat de encryptie uit bij Canal Digital? Dan weet ik of die nog aan stond toen ik voor het laatst problemen had. n ik ga er maar van uit dat die het hele weekend uit blijft staan? Want dan zal ik verder geen problemen meer hebben t/m zondag denk ik.


In Topic: Release OpenPLi 8.0 is beschikbaar in de downloadsectie.

1 January 2021 - 14:10

Ga er maar van uit dat het de satelliet betreft, er was gisteren inderdaad een probleem met M7 en de encryptie, en het valt op dat boxen met niet teveel vrij geheugen (dat lijkt er in elk geval op), er last van hebben gehad.

 

Ik denk ook niet dat het een Release8 probleem is want er zijn soortgelijke problemen met andere images gemeldt.

Nou ja ik wilde een bericht plaatsen over mijn probleem. Toen zag ik dat 8.0 er was en las ook over te weinig geheugen. Toen dacht ik misschien is mijn probleem ook wel een geheugen probleem. Maar goed dan had het eerder moeten optreden want dit deed hij nog niet eerder. Toen heb ik mijn vraag maar niet in een nieuw topic geplaatst maar hier. Ik kijk het nu nog wel even aan met 7.3. Als dat niet de fout in gaat dan flash ik wel naar 8.0 Of is er toch meer geheugen nodig voor 8.0 dan 7.3? Want dan blijf ik misschien nog even op 7.3 omdat het nu soms als zo traag is. Vooral als ik niet door hebt als er een opname loopt of aanstaat en van schijf wil veranderen.


In Topic: Release OpenPLi 8.0 is beschikbaar in de downloadsectie.

1 January 2021 - 14:01

ok. klinkt op zich wel logisch dat het beeld stil staat en dat geluid door gaat als het aan de encryptie ligt. Maar sinds wanneer is die encryptie uitgezet? Want vannacht had ik nog problemen. En nu dus niet meer. Misschien kan ik aan de opname zien of er toen gecodeerd werd? 


In Topic: Release OpenPLi 8.0 is beschikbaar in de downloadsectie.

1 January 2021 - 13:26

nee ik zat ook al te kijken maar ik kan inderdaad geen crashlogs meer vinden. Worden die niet meer aangemaakt? Want ik kwam ze eerst nog weleens tegen op mijn schijf.

Maar goed het gaat bij mij dus om 7.3 he. Geen 8.0 nog. Ik vraag me af of dit verstandig is of dat ik misschien zelfs wel terug moet. Ik heb al langer wat problemen dat box traag is bij wisselen tussen schijven. Vooral tijdens opnames. Duurt soms minuten voor de bestandslijst geladen is en soms ook helemaal niet. Maar wat ik gister had dat heb ik eigenlijk nooit echt structureel gehad. Nu lijkt het ook wel weer normaal te werken. De testopnames gaan nog steeds goed.