Jump to content


tajvdz

Member Since 3 Jan 2011
Offline Last Active 22 May 2019 09:40
-----

Topics I've Started

Snelkoppeling maken naar menu optie?

1 January 2019 - 15:23

Hallo,

 

Bestaat er een plugin ofzo om een snelkoppeling te maken naar menu opties? Ik zou graag met 1 druk op de knop toegang willen tot Mount view waar alle netwerk mounts staan. Het komt nogal eens voor dat de mount naar de harde schijf van mijn pc verbroken is. Waarschijnlijk omdat de pc uit is geweest ofzo. Het aanklikken en op ok klikken herstelt de mount weer. Een oplossing voor het probleem zelf is ook goed, dat de mount niet verbreekt maar een snelkoppeling naar deze optie die me nu iets van 8 handelingen kost zou ook handig zijn. Dan zie je met 1 druk op de knop welke mounts wel of niet actief zijn...

 

Oh ja en nog iets wat misschien wel kan maar wat ik zo niet weet. Is het mogelijk als je zo diep in de menu structuur zit om met 1 handeling het menu af te sluiten of in ieder geval terug te keren naar het hoofdmenu? nu moet ik iets van 8 x op exit drukken voor ik er uit ben.

 

Twan


Netwerk mount naar windows 10 lukt niet

9 July 2018 - 00:05

Hallo,

 

Het lukt mij niet om op mijn DM8000HD met Openpli 6.2 een werkende Netwerk mount in te stellen naar een Windows 10 PC. Toen er nog Windows 8 op die PC stond werkte het wel. PC's onderling ook geen probleem. Vanaf de box heb ik 3 mounts naar mijn Nas en die werken ook gewoon. 

Ik gebruik altijd CIFS. Ik denk zelf dat het probleem aan windows 10 ligt maar kan iemand mij op weg helpen? Alle gegevens staan goed maar na de melding dat het netwerk ge-update is blijft de mount grijs met klein rood kruisje er in in de Mountmanager.

De box loop trouwens ook vast als ik in de Netwerk browser op de PC klik. Dan komt de vraag of je de inlog gegevens wel of niet op wil geven maar de box loopt dan vast en moet met de knop op de box uit en weer aan worden gezet.