Jump to content


sasmon

Member Since 16 Jan 2011
Offline Last Active 24 May 2019 15:18
-----

Posts I've Made

In Topic: VU+ Duo. Kan geen satellietconfiguratie wijzigen.

1 August 2015 - 20:07

Ja dit vind ik dus ook vreemd. het gekke is dat je normaal kunt gaan zoeken, en kunt switchen dus de verschillende sattelieten. maar die mogelijkheid krijg ik bij deze VU duo dus nu niet.

trouwens de tuners krijg ik wel in beeld maar in de tuner als je kunt gaan kiezen blijft hij dus staan op automatisch of niets aangesloten. en tuner b bijvoorbeeld gelijk aan tuner a exact hetzelfde.


In Topic: VU+ Duo. Kan geen satellietconfiguratie wijzigen.

31 July 2015 - 21:22

We praten over een vu duo met de laatste flash erin. Ik heb meerdere images geprobeerd en krijg niet de mogelijkheid om te kiezen. blijft dus staan op automatisch of niets aangesloten. En daarna gaat hij zoeken op meerdere satelieten maar vind niks.

En als ik (durf het bijna niet te zeggen VTI of Blackhole erin zet krijg ik wel de mogelijkheid om het te installeren. Maar ik wil geen andere flash erin. Gewoon openpli zou ik graag willen zoals ik op de andere boxen ook heb draaien.


In Topic: dcc error 10057 socket not connected

24 July 2015 - 20:14

Even ter aanvulling op wat Frenske meldt, het kan overkomen als muggenzifterij,maar Unix filesystems zijn CaSeSEnsitivE, dus CCCam.prio is een andere file dan CCcam.prio.

Ik snap ook de bedoeling wel, en het was me al wel duidelijk hoe en wat. maar het ging natuurlijk over die error. En ik ben jullie ook wel dankbaar voor de hulp maar het komt wat raar over zoals het gezegd werd.

maar bovenal mijn dank nogmaals en een fijn weekend. zonder dit forum was ik lang niet zover geweest.


In Topic: dcc error 10057 socket not connected

23 July 2015 - 22:45

En als wij toch de puntjes op de I aan het zetten zijn. Het moet dus CCcam.prio met twee en niet met drie hoofdletters zijn zoals twee berichten terug aangegeven werd. Ach, typo's kunnen nu eenmaal voor komen. ;)

Dat weet ik wel is allemaal  al aan bod geweest. jullie hebben mij al geholpen met hoe ik dat moest aanmaken en ik weet hoe ik dat BESTAND aan moet maken. daar gaat het nu toch  niet om. lees mijn probleem nog maar een keer voor dat je gaat opletten hoe iemand wat schrijft. het verhaal was toch duidelijk voor dat je iemand af gaat blaffen over zoiets. het was een vraag om trend een dcc fout toch.  Ik kan niet inloggen met die VU+ duo fout melding ?????


In Topic: dcc error 10057 socket not connected

22 July 2015 - 18:40

Ik zou namelijk ook graag weer de prio map aanmaken en dergelijke is dat ook mogelijk met putty oftewel telnet"?

 

bedankt weer voor alle reacties trouwens.