Jump to content


sasmon

Member Since 16 Jan 2011
Offline Last Active 24 May 2019 15:18
-----

Topics I've Started

probleem met geluid van opnames.

29 March 2016 - 15:09

Hallo  mensen op dit forum.

 

Ik heb een vraag waar ik al een tijdje mee zit, namelijk als ik opnames ga bekijken van mijn interne HDD valt het geluid weg.

Ik heb een VU+ solo 2 met interne HDD en gebruik Oscam. soms wil het geluid terug komen als ik een beetje door spoel maar

over het algemeen komt het niet terug. En het gebeurt ook dat ik een bepaalde zender kijk dat het geluid wegvalt en ik de cam opnieuw opstart

het weer terug is. En wat ook opvalt als ik op RTL 4 goede tijden aan het opnemen ben voor mijn vrouw.

En ik dan naar ned 1 aan het kijken ben dat hij ook wel eens hapert zeg maar het beeld en geluid.

Misschien dat het met jullie kennis en ervaring op te lossen valt.

alvast bedankt.

 


VU+ Duo. Kan geen satellietconfiguratie wijzigen.

30 July 2015 - 08:40

Wie kan mij helpen met het probleem als je opnieuw geflasht hebt. Ik kan namelijk niet de normale setting erin zetten van standaard gebruiker met de normale dubbele kop. Standaard gebruiker en poort a 19.2 en poort b 23.5. hij blijjft op automatisch of op niets aangesloten staan. kan niet scrollen van links naar rechts voor keuze van satelietten?


dcc error 10057 socket not connected

22 July 2015 - 08:45

Goedemorgen allen.

Ik heb een vraag naar aanleiding van het opnieuw flashen van een Vu+ duo. Er stond nog software op van vorig jaar juni. Na veel problemen omdat erop te krijgen uiteindelijk de flash van 13-07-2015 erop gekregen te hebben. Had ik volgende probleem (dcc error 10057 socket not connected) wie kan mij helpen daarmee. geen toegang via dcc en dreambox edit. van alles geprobeerd andere kabels andere poorten en ook in een ander netwerk geprobeerd. kan de box totaal niet bereiken. Mijn andere box een Vu+ solo 2 is wel gewoon te bereiken.

 

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

 

Groeten Sascha


Vu+ duo regelmatig opnieuw opstarten

2 July 2015 - 15:54

Wie kan mij vertellen wat ik voor een probleem heb met mijn Vu+ duo. Hij start meerdere keren per dag opnieuw op. geeft starting in beeld.

Beeld bevriest en gaat opnieuw starten en daarna doet hij het weer.