Jump to content


bl00d_b0b

Member Since 19 Sep 2018
Offline Last Active 12 Aug 2020 22:38
-----

Posts I've Made

In Topic: Unable to mount NAS

12 August 2020 - 22:40

Hello,

 

I found an issue, and don't know why. but it's working now.

so, on VU+ Zero SMB by default set options: vers=3,sec=ntlmssp,ro

but on VU+ Uno4K & Ultimo4K it's works with options: vers=2.1,sec=ntlmssp,ro

 

any comments on this?

 

Ed


In Topic: Unable to mount NAS

12 August 2020 - 20:23

Hello,

 

I update OpenPLI to latest version to my boxes.

And I can report, that on VU+ Uno4K automaunt is not working.

the config file automount.xml is copyed. it's wotrks on Vu+ Zero (I have several), but the same config (i just copy /etc/enigma2 folder from Zero to Uno4K does not mount me my CIFS.

 

P.S. no problem with server, user/password. as it's a copy

 

Ed


In Topic: OpenPLI 7.2 streaming in standby mode problem

10 July 2020 - 17:01

Hello,

 

So, the question is still open :( why in standby mode on V+ Ultimo4K with DVB-S & DVB-T tuners I can't stream encrypted channels.

And on my V+ Uno4K it's not a problem

 

Ed


In Topic: OpenPLI 7.2 streaming in standby mode problem

18 May 2020 - 13:24

For streaming encrypted channels it kinda depends how long decryption requires, if I switch to encrypted one and open the stream immediately, in some cases if you do it to early, you see black picture only, but if you wait 30-60 seconds, picture should come. Restarting the stream fixes it. I am not really watching encrypted channels but when I did, I used to face it. If your server streams encrypted channels as decrypted, you do not need on your receiver side the cam, only if you send stream encrypted you need it, but that is something you did not describe. Like you were told before, please try it with non encrypted channel first.

 

After writting that record is black stream I am almost 100% sure that you do not decrypt your streams when saving, there is option in WebIf where you can set it.

 

You right. unencrypted stream works from DVB-S. but when I stream encrypted stream, waiting even for several minutes or restart a stream does not work.


In Topic: OpenPLI 7.2 streaming in standby mode problem

18 May 2020 - 13:12

Hello,

 

seems boki15 is right. when I stream unencypted cahnnel from DVB-S, then it's strem without issues.

Then I haqve a question. where i can setup, to unencrypt my straeming channels?

 

Ed