Jump to content


Slinkie

Member Since 1 May 2020
Offline Last Active 06 May 2020 15:17
-----

Posts I've Made

In Topic: Zgemma H9.2H, helaas ben ik waarschijnlijk een beetje dom geweest

4 May 2020 - 12:29

Helaas heb ik de Zgemma al opnieuw geflashed (Open pli 7.2) daarom kan ik de crashlog niet plaatsen zal het een volgende keer wel doen. Momenteel werkt hij heel erg goed. Alleen jammer dat ik in open webif de terminal niet kan vinden.  Ik heb daarom een E-Cannelizer maar op mijn laptop gezet en hiermee kon ik de Enigma laden. Denk overigens dat open webif eenvoudiger is dan E-Cannelizer 20.0.0.501 met de bouquets. Dus mocht iemand nog een oplossing hiervoor weten dan graag anders is het ook geen ramp.


In Topic: Zgemma H9.2H, helaas ben ik waarschijnlijk een beetje dom geweest

3 May 2020 - 20:55

Beste Allen, het is net gelukt om IPTV te laten starten op OPenPLI 6.2! Er is nog wel iets mis met OpenPLI 7.2 (Krijg een groen scherm met de mededeling dat er een software fout is. Ik ga zo weer proberen 7.2 er op te zetten en het dan nog een keer te doen, Als dat niet goed lukt blijf ik nog even met 6.2 draaien.
Iedereen nogmaals bedankt en een poot van mijn hond, het was een zeer leerzaam weekend voor mij.

mvg Anton

In Topic: Zgemma H9.2H, helaas ben ik waarschijnlijk een beetje dom geweest

3 May 2020 - 10:54

Helaas nog één bij open WEB if ontbreekt als ik hem start de keuze terminal, die ik zou moeten b=gebruiken om een M3U/ Enigma2 boeket te maken, werkt verder wel erg leuk.

 

 

Groet, Anton


In Topic: Zgemma H9.2H, helaas ben ik waarschijnlijk een beetje dom geweest

3 May 2020 - 10:15

Ik heb net geprobeerd op advies van de site expats ( https://www.expats-i...nigma2-en-iptv/ ) de verstrekte link/voorEnigma2 te plaatsen in 6 programma's 5 programma's gaven aan dat ik een wachtwoord, bijvoorbeeld ZOC7,Putty en filezilla, moest gebruiken en de laatste DCC-e2 (dreambox control center) zegt dat hij

-sh2: /etc/enigma2/iptv.shdreambox: not found root@h9:~#Ik heb degene die mij de link gestuurd heeft (proef van 1 dag) een foto van DCC-e2 gestuurd maar die reageert niet.

Ik begrijp dat jullie zullen denken wat een amateur? Ja dat ben ik ook nog, jullie kennen het gezegde " alle begin is moeilijk " Dat had ik ook toen ik mijn eerste Wodka probeerde te stoken of mijn eerste autorijles (ongeveer 43 jaar geleden).

 

Ik hoop stilletjes toch weer iets van jullie open pli/ Enigma2 alwetendheid te kunnen leren,

 

Groet, Anton


In Topic: Zgemma H9.2H, helaas ben ik waarschijnlijk een beetje dom geweest

2 May 2020 - 22:23

Beste Allen, enorm veel dank voor jullie input. Het is mij zelfs gelukt om mijn oude Star 2H weer aan de praat te krijgen, hij vindt alleen niet alle zenders op de Hotbird meer, denk dat dit aan mijn duo-lnb of Tuner configuratie ligt (Ga morgen het dak maar eens op). De H9.2H bevalt goed alleen strand ik nog met IPTV. Ik heb 2 bestanden gekregen de ene wordt Enigma genoemd en de andere m3u. Het programma E-Channelizer werkt heel erg prettig dus Bouquets etc gemaakt (gaat veel makkelijker dan met de Zgemma). Ik heb naar een aantal youtube filmpjes gekeken maar elke keer strand ik op waar kan ik import M3U vinden. Ook met het filmpje dat Heppieb Dit betoeddah vermeldt kom ik tot import M3U, zal niet aan E-Channelizer liggen denk ik maar aan iets dat ik niet goed doe.  Helaas lukt het mij niet om de 4.0.1 werkend te downloaden.

Ik durf het bijna niet te vragen maar wie weet waar ik een begrijpelijke instructie kan vinden hoe ik mij IPTV aan de praat kan krijgen met de bestanden die ik gekregen heb zodat ik kan zien of dit de oplossing is om (Dozhd) Rain tv die van de Hotbird afgegaan is en nu niet via een normale satelliet-schotel te ontvangen is.

 

Wie weet word ik voor mijn pensioen over 67 maanden en 29 dagen wel net zo slim als jullie, ik vind het wel erg leuk om er mee bezig te zijn! 

 

спасибо тебе! (Dit betekent DANK JE WEL), Anton