Jump to content


Slinkie

Member Since 1 May 2020
Offline Last Active 06 May 2020 15:17
-----

Topics I've Started

Zgemma H9.2H, helaas ben ik waarschijnlijk een beetje dom geweest

1 May 2020 - 06:12

Beste personen die meer verstand van Open PLi hebben, alvast mijn excuus al ik mijn vraag op een verkeerde plaats gezet heb.

Sinds twee weken ben ik de trotse bezitten van een ZGemma H9.2H. De reden hiervoor is dat mijn vrouw heel erg graag Rain tv en andere Russische zenders wil zien.

Via de satelliet lukte het om met de Zgemma een aantal zenders te vinden maar helaas niet Rain tv. Ik ben toen gaan zoeken en vond dat de mogelijke oplossing IPTV zou zijn, dit zou uitstekend op de Zgemma draaien. Vol goede moed en misschien wel iets te veel vertrouwen dat dit ook moest gaan lukken ben ik gisteren ochtend gestart. Op mijn Zgemma stond de Kodi launcher, helaas toen ik met allerlei internet filmpjes een M3U wou instellen liep ik tegen het probleem aan dat ik niet simpel de PVR Simpel Client kon vinden.

We vond ik het advies, update naar Open pli 7.2 daar zou Simpel Client te vinden zijn. Ik heb vervolgens op de Zgemma gekozen voor updaten, helaas ging dat niet goed en kreeg ik geen beeld of niets meer, na twee uur wachten heb ik maar besloten om de stroom er af te halen. Vervolgens heb ik geprobeerd een USB stick (dit zou een Flash stick moeten zijn) te maken en deze achter in de Zgemma gedaan, het witte knopje 3 minuten ingerukt gehouden, helaas (maar dat vermoedde u als expert waarschijnlijk al) dit had geen positief resultaat. Nu ten einde raad (door heel dom een gebrek aan kennis :() heb ik uw ik hoop al wetende hulp nodig :thumbs-up: om een aantal van mijn vragen op te lossen. Vraag 1 Heb ik mijn vraag op de juiste plaats gesteld, zo nee wie kan mij adviseren waar ik hem wel zou moeten stellen. Vraag 2 Wie heeft er verstand van Zgemma's en liefst H9.2H (die helaas niet meer willen starten) Vraag 3 Zou deze persoon of personen mij aub willen helpen met zijn of hun kennis zodat ik de Zgemma niet weg hoef te gooien en mijn vrouw 3 weken niet meer tegen mij wil praten of alleen scheldt om daarna vervolgens het risico dat het weer fout  met een nieuwe Zgemma gaat te krijgen. Ik denk dat de ZGemma H9.2H een fantastische Box is en Open PLI met Kodi een perfecte samenwerking kan zijn, als je er verstand van hebt en dat wil ik ook graag krijgen. Ga nu maar eerst na een nacht niet slapen een uurtje met mijn lieve maar zeer ondeugende honden uit, zal netjes anderhalve meter afstand houden van andere hondenbezitters. :wub: :)

 

Met vriendelijke groet, Anton Slinkman