Jump to content


owensrobertjohn

Member Since 23 Feb 2012
Offline Last Active 19 Feb 2015 10:26
-----

Topics I've Started

Crashlog bij gebruik van Satfinder.

1 November 2013 - 19:00

De laatste paar dagen gebeurt een crash bij het gebruik van Satfinder. Zie toegevoegd attach.
 
Ik heb eerder op een forum gevraagd waarom (met gebruik van een draaibaar schotel) dat als ik naar de Positioner keuze ga, dat daar een default zit (bij mij Hotbird) terwijl ik heb een keuse (channel) gekozen op een andere sataleit. Daar alles handmatig aanpassen, en dan als ik naar Satfinder ga, dan zit die met een default Astra1 (niet de sateliet waar ik mijn channel had gekozen). Klopt toch niet.
Als ik een bepaalde channel kist (op de zelfde sateliet of op een andere) zou toch die keuze moeten al verschijnen als ik dan naat Positioner of Satfinder ga?
Zou toch de zelfde “arrays” or stores gebruikt worden voor alle functies?? Overzichtelijk op een gegev moment. Een bepaalde channel is in gebruik, is gevuld, een nieuwe wordt gekozen, wordt aangepast, Satfinder en/of Positioner leest dan de aangepaste, Lijkt mij logisch, en normaal. Maar zoals het nu is, werkt het niet zo.
 
Hoor ik graag als dit zou toegast kan worden, en dan is het overzichtelijker. 
 
Ook iets, in de crashlog staat:
 
<contactemail>forum at www.openpli.org</contactemail>
        <!-- Please email this crashlog to above address -->
 
dit doet niets... ZO graag deze aanpassen met een melding die gebruikt kan worden, of iets duidelijker is. Wil graag feedback geven, maar het moet wel werken.
 
Mvg.
 
John