Jump to content


mimisiku

Member Since 30 Jul 2012
Offline Last Active Yesterday, 18:07
*****

#472300 vu duo problem with satfinder menu when traying to catch new satelite

Posted by mimisiku on 27 January 2015 - 13:00

Had the same dream when I started with satellite reception.. Started off with an Amstrad SRX310 analogue set and 80cm dish. I live in Northern Europe. After Astra 1 I decided to motorise my dish-setup. Received satellites from 45W up to about 45E.. Learned soon enough that some satellites have a footprint that lay beyond my scope. No matter the size of the dish, the beam will simply not reach you. Sad thing that the earth is round and not flat :) Best to allign your dish as perfectly as possible on the 'center' satellite you wish to receive. With a correctly mounted H2H you can then explore other satellites within your reach...




#459751 OpenPli 4.0 aan einde Latijn?

Posted by mimisiku on 6 December 2014 - 15:25

Wat ik nu ga zeggen is op puur persoonlijke noot en weerspiegelt op generlei wijze de mening van anderen..

Zie nu al weken de problemen van klein naar groot naar onwerkbare images. Niet alleen voor de Dreamboxen (wat niet meer dan te verwachten was/is), maar ook voor nagelnieuwe en nog volop ondersteunde boxen als de Xtrend, VU+ e.d. Naar mijn idee begonnen met de "big update" van de C-libraries. Ik heb het al eens in andere posts aangekaard. Is het voor OpenPli niet handiger/beter om zich te beperken tot de meest populaire machines i.p.v. "Liefst iedere STB" te supporten als een soort marketing product? Kwaliteit en werkbaarheid is momenteel naar een absoluut dieptepunt gedaald.. Misschien zelfs een optie om maar helemaal met OpenPli te stoppen? Of is dat te drastisch gesteld?


#455140 Mega update niet morgen deel 2

Posted by mimisiku on 15 November 2014 - 13:56

Mag ik zeggen dat ik hier een beetje moe van wordt?? Wat maakt het uit dat het een dag later op de download site staat? Is dat een flagrante inbreuk op je leven? Ga een term gebruiken die je waarschijnlijk niet zo leuk vind: je bent een querulant!! Voor het geval dit buiten je vocabulaire valt. "Diegene die klaagt omwille van het klagen....". Of in het Nederlands "als je maar wat te zeiken hebt "


#453835 Plug-ins download niet mogelijk

Posted by mimisiku on 8 November 2014 - 19:19

Hmm. Wazig.. Ten eerste zijn de OpenPli 3.0 feeds allang niet meer operationeel! Als je deze met een OpenPli 3.0 wél kunt downloaden heb je óf een gepatchte (illegale) feed die bij usrfeed is ingesteld.. Dit terzijde..

Als je een OpenPli 4.0 van de officiele website hebt gedownload dan zul je met een correcte netwerkinstelling ook via de groene knop gewoon p,ugins moeten kunnen laden. Let wel! Dit is iets anders als 'Software Update'. Deze zal bij een verse instal altijd weergeven 'No Updates Available'.

Ga naar je netwerkinstellingen en controleer de settings. Doe een netwerktest en kijk of je Link vakje is aangevinkt.
Druk op menu. Ga naar Plugins of Applicaties en druk daar op de groene knop.. Je zou dan keurig een lijst moeten zien van de te installeren plugins.