Jump to content


adrouven

Member Since 1 Aug 2012
Offline Last Active 05 Feb 2020 18:31
-----

#459891 OpenPli 4.0 aan einde Latijn?

Posted by adrouven on 7 December 2014 - 08:41

De heren (dames?) van het bouw en ontwikkelteam trek je niks aan dit soort terpentijn pissers. Hulde voor jullie geduld en vooral al jullie werk voor nop!! Vele met mij proberen de laatste build en als dat niet werkt pak je toch even een oudere versie op een USB en 5 minuten later ben je klaar. Dit krijgen we allemaal gratis en voor niks aangeboden met verzoek voor een kleine vrijwillige bijdragen (die zal dit figuur waarschijnlijk ook nog nooit gedaan hebben gevalletje dubbeltje op de eerste rij). Hoe anders is dit bij dure M$ producten.
Ik schat zo in dat deze persoon zo'n zware en dik betaalde job heeft dat 10 minuten extra werk voor een oudere image hem tienduizenden euro's aan inkomsten kost. Hij is blijkbaar erg onmisbaar. Sneue sukkel. Advies ga je euro's verdienen en maak plaats op dit forum voor leuke en positieve mensen! Voor zowel het team als de gebruikers vele malen positiever!

 
#349431 nieuwe vu+ drivers oplossing voor afstandsbediening?

Posted by adrouven on 10 May 2013 - 17:09

Wil het nu toch wel een keertje kwijt. Ik heb heel veel respect en plezier van en voor het vele werk dat de dev's verzetten om ons lekker te laten kijken met onze E2 boxen. Dat we meer wensen dan de hardwrae en software kan is denk ik niet meer dan normaal. Maar het volgende wil ik toch wel een keertje plaatsen om te overdenken met zijn allen.

 

Vele met mij denk ik worden zo langzamerhand wel een beetje OpenPli moe van al het getrap richting Vu+. Hun software mag dan wel niet het beste van het beste zijn (is MS mogelijk ook wel in vergelijking met andere OS-en) maar het is een bijzonder veel verkochte en gunstig geprijsde box en niet onbelangrijk er is ook nog een importeur die ondersteuning bied zelfs buiten je eigen reseller om (eigen ervaring). Tot nu toe is er bij mijn weten alleen het bekende condensator probleem mee wat veel voorkomt. Xtrend mag dan zijn drivers netter aanleveren maar daar staat tegenover dat veel resellers ermee gestopt zijn omdat er veel onduidelijk over importeurschappen of iets dergelijks is, er bijna geen support voor hen lijkt te zijn en spareparts niet te verkrijgen zijn. Daarnaast is op dit moment de Benelux versie van boxen moeilijk te verkrijgen. Verder lees ik op diverse forums toch ook van hun problemen met een voeding die niet apart als module te verkrijgen lijkt te zijn.

 

Wat ik maar zeggen wil is dit. Alle boxen hebben hun voor en nadelen maar overall kunnen we toch wel concluderen dat zowel Xtrend als Vu+ veel verkochte boxen zijn waar een grote groep gebruikers veel plezier van heeft. Beide leveranciers hebben hun voor en nadelen en van beide merken zijn er aanhangers.

 

Laten we aub nu eens stoppen met eeuwige getrap van de een naar de ander. Dit forum toch dagelijks volgend kan ik wel zeggen dat zo langzamerhand ik nu niet dagelijks meer kijk en al begonnen ben om bepaalde personen maar te blokken omdat de soort opmerkingen beginnen te vervelen. Dit maakt dat een forum voor mij in ieder geval een langzame dood aan het sterven is.

 

DUS aub ga door met OpenPli blijf uw fantastische werk voortzetten maar doe het een beetje bescheiden, of u moet alle credits voor een fantastische oplossing of toevoegingen mogen / willen hebben. In dat geval zal ik voor u de loftrompet blazen.
#323271 E2 airplayer ook geschikt voor openpli 3.0?

Posted by adrouven on 26 December 2012 - 15:30

Ter info versie 0.3.2 beta 4 werkt hier behoorlijk goed op (Vu+ Duo met OpenPLi 3.0 laatste build) met zowel itunes, iphone als ipad. Wel een wijziging in de asound.conf noodzakelijk.


# default dmix configuration

pcm.!default {
type hw
card 0
}

ctl.mixer0 {
type hw
card 0
}

Weet niet wat het exact inhoud maar na weken gebruik incl MKV, muziek, radio etc heb ik er in ieder geval geen nadelige gevolgen van ondervonden.