Jump to content


demesmaeker

Member Since 16 Sep 2012
Offline Last Active 13 Sep 2014 19:22
-----

Posts I've Made

In Topic: Net overgestapt op Openpli, even wennen!

16 September 2012 - 19:49

@Erik : Bedankt voor de uitleg! Heel interessant!

Ik wil graag meer leren over alles wat met de dreambox te maken heeft! Ook de verschillende soorten softcams en wat de verschillen zijn. Als je een vraag en antwoord ziet, is het soms makkelijker om een onderwerp in te duiken. Het geeft net dat extraatje waardoor je jezelf tijd bespaart.

Het is mogelijk om over dit soort onderwerpen te praten zonder dat je het gaat hebben over onderwerpen die niet toegestaan zijn op dit board. Persoonlijk ben ik tegen censuur, maar ik begrijp dat er hier mensen hard werken om een board overeind te houden en dan zijn er nu eenmaal regels.

Mijn vragen zijn beantwoord, dus mocht een slotje iemand gelukkig maken, dan is dat wat mij betreft prima!

In Topic: Net overgestapt op Openpli, even wennen!

16 September 2012 - 17:31

1. Dat kan niet, en voor zover ik weet is er geen enkele enigma2 ontvanger die dat kan. Met meerdere tuners is het omschakelen van cam's niet erg zinvol.

2. Geen idee wat je 'goeie oude' skin was, maar enigma2 is zo wezelijk anders dan de oude enigma (ze delen eigenlijk niks meer dan de naam) dat alle skins opnieuw zijn gemaakt.

3. Wat je wel of niet in de infobar ziet (dat ding dat op popt als je ok in drukt) is afhankelijk van de skin. Eventueel kun je nog de second infobar installeren, dat geeft je schermvullend een flink aantal details

4. Hier haak ik af, ik heb geen DM, en doe niks wireless...



1) Bedankt voor je antwoord. Jammer...! Ik ga op zoek naar een workaround....
2) Hoe die skin heet weet ik zelf ook niet. Het was de standaard in heel veel images.. De image die je dus kreeg als je geen andere skins downloadde...
3) Okay, ik wist niet dat je second infobars kon installeren. Ik ga hier naar op zoek!
4) Ik zie na wat zoeken via google (en ook op dit forum) dat ik niet de enige ben. Kennelijk doet de stick die je bij een nieuwe DM7020HD krijgt het niet een openpli 3 image. Mocht ik een oplossing vinden, dan laat ik het weten!

Dank voor je tijd!