Jump to content


demesmaeker

Member Since 16 Sep 2012
Offline Last Active 13 Sep 2014 19:22
-----

Topics I've Started

Net overgestapt op Openpli, even wennen!

16 September 2012 - 17:03

Hallo,

Gisteren mijn ouwe dm7000 afgekoppeld en mijn nieuwe DM7020HD aangesloten.
Die DM7000 heeft me erg veel plezier gegeven, voor een erg lange periode!

Aangezien ik erg gewend was aan Pli (niet openpli), heb ik nu de laatste openpli 3.0 gedownload en deze meteen geinstalleerd.

Na wat gefriemel heb ik CCcam en mgcamd 1.38 werkend gekregen, maar ik heb toch nog een paar vraagjes waar hopelijk iemand antwoord op kan geven.

1) Hoe krijg ik het voor elkaar dat ik een provider of zelfs losse zender kan koppelen aan mgcamd en de ander aan CCcam. Normaal kon ik dat via het softcam menu doen, maar ik vind die instelling niet meer. Hopelijk kan dit nog! :o
Stel dat dit niet kan, is er een image waarmee dit nog wel kan?

2) Welke skin lijkt het meest op de "goeie ouwe" enigma1 skin van mijn dm7000?
Sorry, ik ben zo iemand die ook graag de classic skin in Windows gebruikt en de ouwe project mayhem III skin in XBMC :)

3) Als ik zap krijg ik de satelliet waar ik op dat moment op zit niet te zien. Ik heb flink zitten zoeken en overal wat vinkjes gezet en vinkjes weggehaald, maar ik kan het maar niet vinden.
Het zal toch niet zo zijn dat dit niet meer mogelijk is? Aangezien ik meerdere kanalen heb met dezelfde naam wil ik graag weten op welke satelliet ik zit zonder manueel de naam van de kanalen aan te passen

4) Toen mijn DM7020HD voor het eerst opstartte kwam er zo´n menu waarmee ik kon zoeken naar draadloze wlans. Ik heb dat niet gedaan omdat ik dacht dat ik het toch weer opnieuw moest invullen omdat ik vastberaden over ging stappen naar openpli, dus ik klikte er maar de LAN kabel in.
Nu ben ik via mijn LAN verbonden, maar als ik nu via de netwerkinstellingen ga zoeken naar wlans, kan ik niets vinden. Hij zoekt, maar er komt niets.
Ik heb de USBstick er niet uit gehad, en het lijkt me stug dat deze ineens minder sterk is, of kapot is. Iemand ervaring met dit probleempje?

Alvast bedankt voor een antwoord!

Met vriendelijke groet,
Demesmaeker