Jump to content


Photo

No Tuner

tuner

  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 rene3000

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 5 October 2011 - 17:18

Hallo,

Ik heb net de openpli 2.1 geupload naar mijn DM800se.
Tijdens setupen zie ik geen tuner.

Tuner A en Tuner B leeg.

Wat kan de oorzaak zijn.

Re: No Tuner #2 Snoete

  • Senior Member
  • 565 posts

+8
Neutral

Posted 5 October 2011 - 17:44

Na de installatie kun je via het hoofdmenu , Instellingen en zenders zoeken naar de tuner setup.
Weet je zeker dat je daar geen tuner A of B kunt configureren ?

-Triax 88cm schotel

-TD 20 flexi-block met 2 Inverto Black Premium Quattro LNB's

- Polytron Multiswitch 8 in / 8 out

- VU+ Duo2, DM8000 HD PVR, VU+ Duo en DM 500 HD

- Samsung UE48HU7500, Yamaha RX-V673, Logitech Harmony Smart control

- Sonos Connect met 6x Play:1.

 


Re: No Tuner #3 theparasol

  • Senior Member
  • 4,141 posts

+196
Excellent

Posted 5 October 2011 - 18:26


Tuner A en Tuner B leeg.


Box fails TPM check, maw: of de sim zit niet goed of het is een clone box.

Re: No Tuner #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,366 posts

+499
Excellent

Posted 5 October 2011 - 19:29

Yep, dit komt mij zéér bekend voor.
* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: No Tuner #5 rene3000

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 5 October 2011 - 19:36

ja, het is een clonebox.

Is er geen andere mogelijkheid om de box met pli werkend te krijgen?

Re: No Tuner #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,311 posts

+858
Excellent

Posted 5 October 2011 - 19:37

Niet met de standaard PLi image. De TPM check zit in de drivers, en die komen als binary van DMM...

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: No Tuner #7 sjony

  • Senior Member
  • 52 posts

0
Neutral

Posted 28 June 2013 - 07:26

ik heb de zelf de probleem, het enige wat je nog kunt doen is met de programma DreamSet een nieuwe Senders erin zetten dan doet de turner het weer en heb je alle satelliet zenders en de laatste updates van alle kanalen netjes per satelliet ge rangschikt 



Re: No Tuner #8 sjony

  • Senior Member
  • 52 posts

0
Neutral

Posted 28 June 2013 - 08:01

Hier kun je de programa dreamset downloaden  http://www.dreamset-...r.com/index.php  en hier een uit leg hoe dreamset werkt http://nl.forokeys.c...dreamset-v2-30/



Re: No Tuner #9 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,675 posts

+541
Excellent

Posted 28 June 2013 - 08:52

Ik ben bang dat niet gaat lukken... De beste oplossing als je nieuwere images wilt gebruiken is de clone in de kliko en een echte box kopen. Vanaf ongeveer 160 euro zijn ze tegenwoordig te krijgen en dan heb je geen gedonder meer met clones....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: No Tuner #10 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 22,514 posts

+205
Excellent

Posted 28 June 2013 - 09:26

Aangezien wij de voorkeur geven om originele boxen te ondersteunen en het board niet willen vervuilen met vragen die sowieso niet PLi gerelateerd zijn, sluit ik deze maar.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users