Jump to content


Photo

FullBackup

plugin

  • Please log in to reply
362 replies to this topic

Re: FullBackup #361 pcextreme

  • New Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 17 August 2020 - 12:48

Hi!

 

Thanx for the great plugin! Using it an all my previous and current boxes. Saves me a lot of time and nerve :)

I am using VU Zero. The plugin run great on OpenPLI 7.1, but a few days ago I reinstalled my box with OpenPLI 7.3.

Installed the newest version of Your plugin from github. I can make a backup of my box to USB, but when I try to make a backup on my mounted network drive ( just as I always did ) I get an error :

 

01.jpg

 

02.jpg
 

Here are the settings of my mounted network drive :

 

<cifs>
 <mount>
  <active>True</active>
  <hdd_replacement>True</hdd_replacement>
  <ip>192.168.x.x</ip>
  <sharename>HDD</sharename>
  <sharedir>ZERO-Z</sharedir>
  <options>vers=3,sec=ntlmssp,rw</options>
  <username>username</username>
  <password>password</password>
 </mount>
</cifs>

 

I tried playing with the <options> settings ( ntlmv2,ntlm, vers=2.1 ) but the resoult is the same.

The network share did not change since the new installation of my box.

 

Any help would be greatelly appreciated!



Re: FullBackup #362 Dimitrij

  • PLi® Core member
  • 7,777 posts

+252
Excellent

Posted 17 August 2020 - 17:32

pcextreme
Sorry, but I don't know the solution to your problem.
Just use an internal drive or USB stick.

Duo 4K/Lunix3-4K/Solo 4K


Re: FullBackup #363 pcextreme

  • New Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 17 August 2020 - 20:49

Thanx for the quick reply

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk



Also tagged with one or more of these keywords: plugin

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users