Jump to content


Photo

Waar is de plugin HBBTV gebleven?

HBBTV

  • Please log in to reply
29 replies to this topic

Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #21 peter38

  • Member
  • 23 posts

0
Neutral

Posted 13 January 2014 - 19:00

Zal ik onthouden voor de volgende keer. Komt gelukkig niet zo vaak voor :).


Vu+ Solo2 voorzien van OpenPli en euhh.. :wacko: 2x M7 801


Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #22 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 13 January 2014 - 19:02

Was ook even voor de andere forummers.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #23 HPPli

  • Senior Member
  • 1,423 posts

+27
Good

Posted 13 January 2014 - 20:03

HbbTV werkt prima met deze plugin. Bedankt voor je werk!
Helaas geeft YouTube, in ieder geval bij mij, een 'Green Screen'..

Bij mij ook een GS op mijn Vu+Duo2 !
Was gisteren verrast met de YouTube plugin.
Maar de resultaten waren minder, helaas.

Edited by HPPli, 13 January 2014 - 20:05.


Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #24 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 13 January 2014 - 21:07

Even geduld heren, ik denk dat we het wel kunnen fixen.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #25 peter38

  • Member
  • 23 posts

0
Neutral

Posted 16 January 2014 - 09:50

Update gedaan.. en het werkt. De meeste video's (niet alles) spelen probleemloos af. Thnx!


Vu+ Solo2 voorzien van OpenPli en euhh.. :wacko: 2x M7 801


Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #26 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 16 January 2014 - 12:14

Ja klopt, de verplaatsing van het menu-item zorgde voor een GSOD, dat heb ik weer even teruggedraaid totdat ik een manier weet om dat netjes te doen zonder groene schermen (zie ook commit log).


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #27 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,808 posts

+834
Excellent

Posted 17 January 2014 - 11:19

Wat me deze morgen (op de Duo2) op viel:

 

nadat ik een keer HbbTV in gedoken was (op NED1 in dit geval) heb ik links bovenin een transparant blok in de OSD (op "logo hoogte" zeg maar). Dus als je daarna de service selector opent, of EPG (of een andere OSD functie die quasi full screen is) heb je links boven een vierkant gat in de OSD.

 

En dat blijft daar, ook al stop ik de browser via de blauwe knop (dat werkt dan blijkbaar niet, een restart van Enigma of het killen van het hbbtv proces wel).

 

Enig idee waar dit nu ineens vandaan komt? Ik heb dit nog niet eerder gezien.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #28 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 17 January 2014 - 11:22

Dat had ik vroeger op de ultimo ook al regelmatig, met vanalles.

 

Nou is er sinds een paar dagen een nieuwe opera browser, misschien weer een fijne interactie met de drivers... Ik heb het zelf in ieder geval op de solo2 niet gezien.

 

Hoe dan ook kunnen we er niks aan doen...


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #29 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,808 posts

+834
Excellent

Posted 17 January 2014 - 11:24

Ok. Just checking. ;)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Waar is de plugin HBBTV gebleven? #30 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 17 January 2014 - 17:58

Ik heb alles in lijn gebracht met de HEAD-versie van vuplus. Hopelijk heeft men hiermee weer wat GSOD's opgelost. Morgen staat-ie in de feeds.


Edited by Erik Slagter, 17 January 2014 - 17:58.

* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.





Also tagged with one or more of these keywords: HBBTV

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users