Jump to content


Photo

Wat zijn de webif inloggegevens na update?

OpenPLi4

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 25 September 2014 - 14:21

niet

root dreambox

root root

root 

root et9x00.

 

Bedankt


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #2 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 58,429 posts

+1,274
Excellent

Posted 25 September 2014 - 14:31

Wat bedoel je met "update"?

 

Als je een box flashed zonder backup terug te zetten is het: root, geen wachtwoord (dat is dus iets anders dan een blanco wachtwoord!).

Als je een box flashed met backup dan wordt je oude gebruikersnaam en wachtwoord (vanuit je backup) weer teruggezet.

Als je een box update (vanuit het menu of via opkg) dan veranderd er niets.

 

En ik vraag me af of de webif werkt als er geen wachtwoord is. Die vraagt namelijk altijd om een wachtwoord. Dus in case 1 moet je eerst een wachtwoord zetten voordat de webif werkt.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active online very often anymore.


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #3 Removed #erwin08

  • Guest

0

Posted 25 September 2014 - 15:33

Met update wordt bedoeld, dat na de update van gisteren nu opeens een gebruikersnaam en ww wordt gevraagd als je in de browser openwebif start.

 

je kunt daar invullen wat je wilt maar vergeet het maar, je komt er niet in.

 

Wel kun je dit uitzetten in de settings van openwebif.



Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #4 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 25 September 2014 - 15:43

@erwin08

 

Ja dat bedoel ik, en ik heb express geupdate om te zien of het veranderd was.

Kan je mij zeggen waar ik dat kan afzetten?

 

Bedankt.


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #5 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 25 September 2014 - 15:47

Was even vergeten dat het een plugin is, is dus opgelost.


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #6 Removed #erwin08

  • Guest

0

Posted 25 September 2014 - 15:53

Ok.

 

Nog even de oplossing.

 

Met de AB naar menu/applicaties en dan openwebif en HTTP authenticatie inschakelen op nee zetten.



Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #7 gerard0610

  • Senior Member
  • 911 posts

+40
Good

Posted 25 September 2014 - 16:36

Ok.

 

Nog even de oplossing.

 

Met de AB naar menu/applicaties en dan openwebif en HTTP authenticatie inschakelen op nee zetten.

Na de update van kort geleden heb ik dit probleem ook.

 

Met deze oplossing werkt het weer.

 

Maar kan dit niet teruggezet worden ofwel deze oplossing als default vastzetten? Dat is veel handiger.



Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #8 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 25 September 2014 - 18:14

Je hebt duidelijk de originele melding NIET gelezen

 

Hier

 

Het is met opzet gedaan.


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #9 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 58,429 posts

+1,274
Excellent

Posted 25 September 2014 - 18:33

Ah, vandaar dat ik het ook niet snapte, ik heb authenticatie altijd aanstaan.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active online very often anymore.


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #10 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 25 September 2014 - 19:25

ja, op zich niet slecht maar waar stel je de user/pwd in?


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #11 Beeker

  • Senior Member
  • 854 posts

+140
Excellent

Posted 25 September 2014 - 20:48

ja, op zich niet slecht maar waar stel je de user/pwd in?

 

Inloggen met telnet.

 

gebruikersnaam: root

 

passwd commando intypen.

 

nieuwe wachtwoord invoeren.

 

nogmaals nieuw wachtwoord voor controle.

 

uitloggen met exit

 

klaar.


DM8000.  Wavefrontier T55  13.0|19.2|23.5|28.2 + Ziggo.


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #12 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 25 September 2014 - 21:34

Dus volstaat het een passwoord in te geven voor root en die wordt dan gebruikt voor de webif?

Bedankt.


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #13 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 58,429 posts

+1,274
Excellent

Posted 25 September 2014 - 21:47

Yup.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active online very often anymore.


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #14 braunbär

  • Senior Member
  • 83 posts

+2
Neutral

Posted 26 September 2014 - 01:03

Met de AB naar menu/applicaties en dan openwebif en HTTP authenticatie inschakelen op nee zetten.

Works, thx!


Vu+ Uno 4K SE and Duo2 @ OpenPLi 6.2

formerly: Vu+ Duo1 -> xTrend et9200 -> VU+ Solo2


Re: Wat zijn de webif inloggegevens na update? #15 dual

  • Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 24 April 2016 - 10:45

Hallo allemmaal,

 

Ik heb de zelfde problemen gehad, alles keurig bij instellingen van webif maar niets werkte.

heb toen via Menu----- instellingen-----systeem----diverse instellingen http authenticatie uitgezet ;-) alles werkt nu.

 

Succes iedereen

;)  :o  ^_^







1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users