Jump to content


Photo

wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found

xp1000 opkg update OpenPLi 4.0

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Jan Gruuthuse

  • Senior Member
  • 984 posts

+19
Neutral

Posted 29 December 2014 - 07:15

Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/3rd-party/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-3rd-party.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/3rd-party-xp1000/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-3rd-party-xp1000.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/all/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-all.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/mips32el-nf/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-mips32el-nf.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-xp1000.
Upgrading shadow-securetty from 4.2.1-r3.1 to 4.2.1-r3.2 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/shadow-securetty_4.2.1-r3.2_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rt2x00usb from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2x00usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rtl8187 from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl8187_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rt2800lib from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2800lib_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rtlwifi from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtlwifi_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-michael-mic from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-michael-mic_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading opkg-config-base from 1.0-r2.2 to 1.0-r2.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/opkg-config-base_1.0-r2.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rtl8192cu from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl8192cu_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-r8188eu from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-r8188eu_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rt2x00lib from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2x00lib_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading openpli-bootlogo from 3.0-r19.0 to 3.0-r19.1 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/openpli-bootlogo_3.0-r19.1_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rt73usb from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt73usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-distro-base from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-distro-base_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rtl-usb from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl-usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-base-nfs from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-nfs_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-r8712u from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-r8712u_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-ath9k-common from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath9k-common_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-base-alsa from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-alsa_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-ath9k-htc from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath9k-htc_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-base-ipv6 from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-ipv6_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rt2500usb from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2500usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-carl9170 from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-carl9170_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-core-boot from 1.0-r17.2 to 1.0-r17.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-core-boot_1.0-r17.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-base-zeroconf from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-zeroconf_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-ath from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-image-3.12.1 from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-image-3.12.1_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rtl8192c-common from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl8192c-common_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-ipv6 from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ipv6_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-ath9k-hw from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath9k-hw_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-base-wifi from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-wifi_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-zd1211rw from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-zd1211rw_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-mac80211 from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-mac80211_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading libtuxtxt32bpp0 from 2.0+git0+b6c8d5a3b1-r3.2 to 2.0+git0+b6c8d5a3b1-r3.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/libtuxtxt32bpp0_2.0+git0+b6c8d5a3b1-r3.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading xp-dvb-modules-xp1000 from 3.12.1+20140103-r1.2 to 3.12.1+20140103-r1.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/xp-dvb-modules-xp1000_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-base from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-xp1000-1 from 3.12.1+20140103-r1.2 to 3.12.1+20140103-r1.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-1_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-xp1000-2 from 3.12.1+20140103-r1.2 to 3.12.1+20140103-r1.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-2_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-xp1000-3 from 3.12.1+20140103-r1.2 to 3.12.1+20140103-r1.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-3_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-xp1000-4 from 3.12.1+20140103-r1.2 to 3.12.1+20140103-r1.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-4_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-rt2800usb from 3.12.1-r2.1.7 to 3.12.1-r2.1.10 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2800usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading kernel-module-cdfs from 2.6.27-r2.5.3 to 2.6.27-r2.5.4 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-cdfs_2.6.27-r2.5.4_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Upgrading packagegroup-machine-base from 1.0-r83.2 to 1.0-r83.3 on root.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-machine-base_1.0-r83.3_xp1000.ipk.
wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found
Collected errors:
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/shadow-securetty_4.2.1-r3.2_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download shadow-securetty. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2x00usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rt2x00usb. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl8187_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rtl8187. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2800lib_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rt2800lib. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtlwifi_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rtlwifi. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-michael-mic_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-michael-mic. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/opkg-config-base_1.0-r2.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download opkg-config-base. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl8192cu_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rtl8192cu. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-r8188eu_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-r8188eu. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2x00lib_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rt2x00lib. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/openpli-bootlogo_3.0-r19.1_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download openpli-bootlogo. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt73usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rt73usb. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-distro-base_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-distro-base. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl-usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rtl-usb. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-nfs_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-base-nfs. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-r8712u_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-r8712u. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath9k-common_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-ath9k-common. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-alsa_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-base-alsa. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath9k-htc_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-ath9k-htc. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-ipv6_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-base-ipv6. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2500usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rt2500usb. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-carl9170_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-carl9170. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-core-boot_1.0-r17.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-core-boot. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-zeroconf_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-base-zeroconf. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-ath. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-image-3.12.1_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-image-3.12.1. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rtl8192c-common_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rtl8192c-common. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ipv6_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-ipv6. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-ath9k-hw_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-ath9k-hw. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base-wifi_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-base-wifi. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-zd1211rw_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-zd1211rw. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-mac80211_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-mac80211. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/libtuxtxt32bpp0_2.0+git0+b6c8d5a3b1-r3.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download libtuxtxt32bpp0. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/xp-dvb-modules-xp1000_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download xp-dvb-modules-xp1000. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-base_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-base. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-1_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-xp1000-1. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-2_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-xp1000-2. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-3_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-xp1000-3. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-xp1000-4_3.12.1+20140103-r1.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-xp1000-4. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-rt2800usb_3.12.1-r2.1.10_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-rt2800usb. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/kernel-module-cdfs_2.6.27-r2.5.4_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download kernel-module-cdfs. Perhaps you need to run 'opkg update'?
 * opkg_download: Failed to download http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/packagegroup-machine-base_1.0-r83.3_xp1000.ipk, wget returned 1.
 * opkg_install_pkg: Failed to download packagegroup-machine-base. Perhaps you need to run 'opkg update'?

3 * xp1000 OpenPli 4.0 + usb 3.0 stick 64 GB, fixed lnb 28.2E, 23.5E ,19.2E ,16E, 13E, 9E, 4.8E, n4100pro 12 TB


Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #2 athoik

  • PLi® Core member
  • 7,924 posts

+295
Excellent

Posted 29 December 2014 - 07:24

Perhaps you need to run 'opkg update'?
Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23.5E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
Unamed: 13E Quattro - 9E Quattro on IKUSI MS-0916

Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #3 Jan Gruuthuse

  • Senior Member
  • 984 posts

+19
Neutral

Posted 29 December 2014 - 07:29

opkg update did function 1st time time to. It's after that, wget does not find the packages.

opkg update && opkg list-upgradable
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/3rd-party/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-3rd-party.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/3rd-party-xp1000/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-3rd-party-xp1000.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/all/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-all.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/mips32el-nf/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-mips32el-nf.
Downloading http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-4/xp1000/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/lib/opkg/openpli-xp1000.
shadow-securetty - 4.2.1-r3.1 - 4.2.1-r3.2
kernel-module-rt2x00usb - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-rtl8187 - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-rt2800lib - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-rtlwifi - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-michael-mic - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
opkg-config-base - 1.0-r2.2 - 1.0-r2.3
kernel-module-rtl8192cu - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-r8188eu - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-rt2x00lib - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
openpli-bootlogo - 3.0-r19.0 - 3.0-r19.1
kernel-module-rt73usb - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
packagegroup-distro-base - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-rtl-usb - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
packagegroup-base-nfs - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-r8712u - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-ath9k-common - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
packagegroup-base-alsa - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-ath9k-htc - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
packagegroup-base-ipv6 - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-rt2500usb - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-carl9170 - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
packagegroup-core-boot - 1.0-r17.2 - 1.0-r17.3
packagegroup-base-zeroconf - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-ath - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-image-3.12.1 - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-rtl8192c-common - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-ipv6 - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-ath9k-hw - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
packagegroup-base-wifi - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-zd1211rw - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-mac80211 - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
libtuxtxt32bpp0 - 2.0+git0+b6c8d5a3b1-r3.2 - 2.0+git0+b6c8d5a3b1-r3.3
xp-dvb-modules-xp1000 - 3.12.1+20140103-r1.2 - 3.12.1+20140103-r1.3
packagegroup-base - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3
kernel-module-xp1000-1 - 3.12.1+20140103-r1.2 - 3.12.1+20140103-r1.3
kernel-module-xp1000-2 - 3.12.1+20140103-r1.2 - 3.12.1+20140103-r1.3
kernel-module-xp1000-3 - 3.12.1+20140103-r1.2 - 3.12.1+20140103-r1.3
kernel-module-xp1000-4 - 3.12.1+20140103-r1.2 - 3.12.1+20140103-r1.3
kernel-module-rt2800usb - 3.12.1-r2.1.7 - 3.12.1-r2.1.10
kernel-module-cdfs - 2.6.27-r2.5.3 - 2.6.27-r2.5.4
packagegroup-machine-base - 1.0-r83.2 - 1.0-r83.3

3 * xp1000 OpenPli 4.0 + usb 3.0 stick 64 GB, fixed lnb 28.2E, 23.5E ,19.2E ,16E, 13E, 9E, 4.8E, n4100pro 12 TB


Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #4 athoik

  • PLi® Core member
  • 7,924 posts

+295
Excellent

Posted 29 December 2014 - 08:41

Maybe OE-core update (http://sourceforge.n...6482bc57aefbdb/) forced kernel update? But something gone wrong (eg build failed).

Edited by athoik, 29 December 2014 - 08:41.

Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23.5E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
Unamed: 13E Quattro - 9E Quattro on IKUSI MS-0916

Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #5 Jan Gruuthuse

  • Senior Member
  • 984 posts

+19
Neutral

Posted 29 December 2014 - 09:49

Just wait until online is fixed by Mike Looijmans?

Gewoon wachten tot het online is aangepast?


3 * xp1000 OpenPli 4.0 + usb 3.0 stick 64 GB, fixed lnb 28.2E, 23.5E ,19.2E ,16E, 13E, 9E, 4.8E, n4100pro 12 TB


Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #6 Jan Gruuthuse

  • Senior Member
  • 984 posts

+19
Neutral

Posted 29 December 2014 - 11:01

Ziet er naar uit dat dit in orde is: vermoedelijk server glitch?

Looks like this is solved: server glitch?


3 * xp1000 OpenPli 4.0 + usb 3.0 stick 64 GB, fixed lnb 28.2E, 23.5E ,19.2E ,16E, 13E, 9E, 4.8E, n4100pro 12 TB


Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #7 christophecvr

  • Senior Member
  • 3,131 posts

+139
Excellent

Posted 29 December 2014 - 11:17

Deze ochtend was ik zojuist gestart met laatste updated git en bouwde voor mijn reeds bestaande image's juist voor update. Het begon echt weer alles opnieuw te bouwen. En kort daarop begon het errors te regenen. Te veel om ook maar verder te gaan. Met o.a. bin utils enz... als het daarmee begint heeft het geen zin meer om door te gaan.

 

Vandaar start ik opnieuw van scratch.

 

Hij is nu nog aan het bouwen. Maar de eerste fout is een svn E000110 error deze komt als de native gebouwde svn fetcher géén http support heeft.(kan ook indien website down is maar dit is niet het geval nu). De meeste svn's werken met http protocol. Er blijkt dus een probleem te zijn met http support algemeen.



Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #8 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,892 posts

+290
Excellent

Posted 29 December 2014 - 11:27

vreemd, op geen enkele box gezien. Wat als je helemaal opnieuw start?
Real musicians never die - they just decompose

Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #9 Jan Gruuthuse

  • Senior Member
  • 984 posts

+19
Neutral

Posted 29 December 2014 - 11:34

kon beide xp1000 nu updaten, toen het niet ging kon je via de browser oa deze niet vinden: http://downloads.pli...83.3_xp1000.ipk,


Edited by Jan Gruuthuse, 29 December 2014 - 11:34.

3 * xp1000 OpenPli 4.0 + usb 3.0 stick 64 GB, fixed lnb 28.2E, 23.5E ,19.2E ,16E, 13E, 9E, 4.8E, n4100pro 12 TB


Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #10 christophecvr

  • Senior Member
  • 3,131 posts

+139
Excellent

Posted 29 December 2014 - 11:35

vreemd, op geen enkele box gezien. Wat als je helemaal opnieuw start?

Heb zojuist fresh build voor dm8000 . Maar oscam niet gebouwd door die svn fetch error (pli zal er op dit ogenblik geen probleem mee hebben maar die komt wel als je oscam gaat updaten).

 

De svn fetcher die native gebouwd wordt kan het http protocol niet aan. De meeste svn disp werken enkel met http.



Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #11 christophecvr

  • Senior Member
  • 3,131 posts

+139
Excellent

Posted 29 December 2014 - 11:36

Maar nu blijken de twee problemen niet gerelateerd te zijn.



Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #12 Jan Gruuthuse

  • Senior Member
  • 984 posts

+19
Neutral

Posted 29 December 2014 - 11:40

ow, dat is dan iets anders, jammer.


3 * xp1000 OpenPli 4.0 + usb 3.0 stick 64 GB, fixed lnb 28.2E, 23.5E ,19.2E ,16E, 13E, 9E, 4.8E, n4100pro 12 TB


Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #13 christophecvr

  • Senior Member
  • 3,131 posts

+139
Excellent

Posted 29 December 2014 - 12:02

Ok probleem met svn native gevonden. openembedded heeft een tijd lang neon verwijderd gehad uit zijn repo's. Nu hebben ze neon terug ingebracht. Ik had deze neon echter in my local images bijgezet.

 

neon verwijderd met f c cleanall . Terug laten bouwen met neon van openembedded .

 

Er is wel één verandering. in de SRC_URI = "svn://streamboard.tv ........."  Voorheen werd er automatisch www aan toegevoegd. Nu niet meer met de native build fetcher. Het moet nu "svn://www.streamboard.tv ..... " zijn.

 

Build dm8000 is nu compleet ok. Maar het moest van scratch gedaan worden.



Re: wget: server returned error: HTTP/1.1 404 Not Found #14 gjstroom

  • Senior Member
  • 469 posts

+13
Neutral

Posted 29 December 2014 - 16:27

 

vreemd, op geen enkele box gezien. Wat als je helemaal opnieuw start?

Heb zojuist fresh build voor dm8000 . Maar oscam niet gebouwd door die svn fetch error (pli zal er op dit ogenblik geen probleem mee hebben maar die komt wel als je oscam gaat updaten).

 

De svn fetcher die native gebouwd wordt kan het http protocol niet aan. De meeste svn disp werken enkel met http.

 

Streamboard is regelmatig uit de lucht de laatste dagen, vandaar die svn fetch error.


Amiko8240, DM500HD, DM800, DM800SE, DM800SESR4, DM800SEV2, VU+ SoloSEV2






Also tagged with one or more of these keywords: xp1000, opkg update, OpenPLi 4.0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users