Jump to content


Photo

Mutant HD51 blue screen na update OpenPLi

flashen

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

Re: Mutant HD51 blue screen na update OpenPLi #21 bril

  • Senior Member
  • 200 posts

+2
Neutral

Posted 26 November 2016 - 09:40

Vandaag een update gedaan, box start niet Enigma op, telnet en ftp lukt wel. Daarna met de image van vandaag proberen te flashen, maar de box begint niet met flashen.

Vervolgens een oude image gepakt, van 5-10 die ik nog bewaar, die ging wel.


Mut@ntHD51 STB 4K 2x,  Openpli 7.1 release  , 60 cm schotel 2x duo-lnb, 19.2/23.5 vaste opstelling, Panasonic TXL55DT50E


Re: Mutant HD51 blue screen na update OpenPLi #22 bril

  • Senior Member
  • 200 posts

+2
Neutral

Posted 26 November 2016 - 09:48

Heb hier nog een dump die op de harde schijf stond. 
I
OpenPLi Enigma2 crash log
 
crashdate=Thu Jan  1 01:05:09 1970
compiledate=Nov 26 2016
skin=MetrixHD_MOD/skin.xml
sourcedate=2016-11-25
branch=(no branch)
rev=58f0751
component=enigma2
 
kernelcmdline=root=/dev/mmcblk0p3 rw rootwait hd51_4.boxmode=12 brcm_cma=600M@0x09600000 brcm_cma=32M@0x30000000 console=ttyS0,115200
imageissue=openpli 4 %h
 
 
<   309.323> [gFBDC] no framebuffer available

Edited by bril, 26 November 2016 - 09:49.

Mut@ntHD51 STB 4K 2x,  Openpli 7.1 release  , 60 cm schotel 2x duo-lnb, 19.2/23.5 vaste opstelling, Panasonic TXL55DT50E


Re: Mutant HD51 blue screen na update OpenPLi #23 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,118 posts

+266
Excellent

Posted 26 November 2016 - 11:47

Dat ziet eruit als niet geladen drivers....
Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....





Also tagged with one or more of these keywords: flashen

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users