Jump to content


dany

Member Since 19 Nov 2010
Offline Last Active 10 Jun 2020 09:38
-----

#1025425 Slow zap on Vu+ Duo 4K

Posted by dany on 4 March 2019 - 18:23

i faced this problem when i bought my vuduo4k and tried alot of things to fix it ,, finally i could fix it with disabling lcd4linux  , now zapping here faster with both free and decoding channels
the issue is with lcd4linux plugin .. just disable it then restart enigma .. that's all

go to lcd4linux plugin and disable it from there ,,,  lcd4linux enabled .... red ( to disable it )

 

regards




#494807 OpenMultiboot for openPLi

Posted by dany on 15 June 2015 - 16:25

 

Hallo Meo

i tested both fixed files .... it works .. really a great job ,, thak you very much
i dont know meo if you could show more than 4 multiboot images in bootmenu
it shows here (flash) + 4 multiboot images

but you have actually solved the double boot problem , and that was the main issue

 

But how many images do you want in your box ? :D

 

Ok increased limit to 8.

Warning is untested.

 

untested !!! are you sure :D

it works here very well

i already have 6 multiboot images ,, now it shows all of them




#493993 OpenMultiboot for openPLi

Posted by dany on 9 June 2015 - 00:29

i just replaced the new fix - restart enigma2

when i boot from pli it showed me the correct name without numbers  for all images which were already installed in multiboot

before using last fix it was shwoing me wrong names forexample  instadeof pli it shows obh and even instadeof vti was showing obh

but maybe if i instal new image in multiboot it will added the number version at the end




#493709 OpenMultiboot for openPLi

Posted by dany on 6 June 2015 - 18:30

Dimitrij :

 

after installed your plugin , i restart the box and click on openmultiboot plugin but it says that it needs kernel-module-nandsim

 when i try to instal (kernel-module-nandsim) .. i got error and it asks first to instal (update-modules.ipk)

ok .. after installed required filles .. restart my box .. now i tried the plugin and he extract the image well - i mean no empty file as before

but the box hangs on pli bootlogo after restart

 

note : i installed update-modules.ipk then kernel-module-nandsim_3.13.5-r0.6.1_vuduo2.ipk

 

 

bacicciosat :

i reflashed my box with last updated openblackhole

first i tested vti image 8.2.1 ... it works

but when i tried pli image it goes well for the first time   , but when i restart the box again it hangs on pli bootlogo

i closed off the box from the back but it always hangs on pli bootlogo , even if you remove the usb from back ... the openblackhole image wil not boot

 the plugin didnot show the bootmenu to change the image , you have to go into openmultiboot plugin to select the image you want , and this is impossible because the image no longer boot

i think the bootmenu is very important , especially for such cases

 

 

thank you all very much




#493316 OpenMultiboot for openPLi

Posted by dany on 1 June 2015 - 20:11

yes . i did

openatv 5.0 on flash with original OpenMultiBoot

openatv5.0-openatv4.2-vti image 8.2.1 on usb .... perfect - every thing is ok with these images

but pli image and blackhole ... they donot work with OpenMultiBoot , the box hangs after installed these images

the other issue ... this plugin didnot show the bootmenu , to change image you have to go into openmultiboot plugin to select the image you want

 

iam ready to do any test you ask

 

thanks alot




#493303 OpenMultiboot for openPLi

Posted by dany on 1 June 2015 - 18:35

i tested all last 3 uploaded files but the vuduo2 box didnot restart

so i rflashed the box again