Jump to content


sportfootbol

Member Since 14 Apr 2013
Offline Last Active 16 Jan 2022 14:20
-----

#1298386 All Kodi related issues only in OpenPLi 8.0 and no previous releases.

Posted by sportfootbol on 4 January 2021 - 15:28

The image is great and there are no problems except that the exteplayer3 does not work and is not recognized by the serviceapp.

I hope that in some future version this will be corrected...Multiboot is compatible with all images...

Zgemma H7S




#1297198 All Kodi related issues only in OpenPLi 8.0 and no previous releases.

Posted by sportfootbol on 3 January 2021 - 12:49

@sportfootbol

e2player by mario after installing in /usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions/iptvplayer/bin/ installs cmdwrap,

e2iplayer uses /iptvplayer_rootfs/usr/bin/  folder in the main directory that you can create yourself

reports to me that there is no valid openssl (Mario E2Player)

serviceapp does not see exteplayer 3




#1290498 OpenPLi Release Candidate 8.0 available.

Posted by sportfootbol on 25 December 2020 - 12:12

After installing the e2 player, there is no cmdvrap, if some other versions of e2plyer are inserted, it reports an invalid ssl ..And how to install ffmpeg and exteplayer 3... How to solve the problems ...Thanks




#1280769 OpenPLi Release Candidate 8.0 available.

Posted by sportfootbol on 2 December 2020 - 22:01


 

As WanWizard wrote at first sight something different:

It's not planned (from my side) to adapt OpenPLi image. I plan to change it on OE-A side.

It would be nice to use OpenPli 8.0,OpenAtv 6.4,OpenAtv 6.4 and Pure 6.5 in multiboot..




#1280761 OpenPLi Release Candidate 8.0 available.

Posted by sportfootbol on 2 December 2020 - 21:59


 

This problem will disappear automatically, as the old OE-A custom multiboot system is only used in old images, all OE-A images have been using the new system as well, for over a year.

 

This happens if people invent their own solutions, instead of following the manufacturer...

We come back to the same thing again...I use Open Vix 5.4,Pure 6.5 and OpenAtv 6.4...These are the new image...




#1280405 OpenPLi Release Candidate 8.0 available.

Posted by sportfootbol on 2 December 2020 - 18:15

Zgemma H7S ....There is still a multiboot problem...In any slot unless it is in flash OpenPli does not see other slots...There was no problem in version 7.2 ..The problem starts with version 7.3 and is present in version 8.0...Will you ever fix the problem...Thanks




#1240458 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 1 August 2020 - 12:27

You do need to unpack an usb image on an usb stick.... then put the stick in the box and power cycle the box with holding the power button until the flash starts. Then the new ‘multiboot bios’ should be flashed....

- - -   - -   - - .

Yes, that's right, after that, the software update that i did is all right now...
 




#1240218 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 31 July 2020 - 17:28

The mystery is solved in the following way...Zgemma H7S ( the only way )

It is installed via USB in the flash openpli-7.3-release-h7-20200727_usb.zip

Image offers after flash update  167 updates...

Update softvare

Inserted image to downloaded_images folder who want you to work in multiboot...

It's with me...

slot 1-OpenPli 7.3 ( flash )

slot 2-Pure 6.5

slot 3-OpenAtv 6.4

slot 4-OpenVix 5.3.039

All plugins in all image working perfect...

Thanks for all.

sportfootbol




#1240158 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 31 July 2020 - 13:02

 

 

Did you install in slot 1 openvix-5.3.039.release-zgemmah7_recovery_emmc.zip or the multiboot image openvix-5.3.039.release-zgemmah7_usb.zip ?
You said you flash all of the images with usb, the only image that need to be extracted to usb are:
• openvix-5.3.039.release-zgemmah7_recovery_emmc.zip
• openatv-6.4-zgemmah7-20200730_recovery_emmc.zip
• openpli-7.3-release-h7-20200727_usb.zip

Once one of these is flashed in slot 1 you should be able to install multiboot images and see them in boot menu..
If not then something wrong with the multiboot image.

I put it in the flash ( tested )

1-openvix-5.3.039.release-zgemmah7_recovery_emmc.zip

2-openatv-6.4-zgemmah7-20200730_recovery_emmc.zip

3-zgemmah7-PurE2-6.5-20200729_recovery_emmc.zip

With the first it is possible to insert OpenPli into the multiboot ( 7.2 work normaly,7.3 does not see the slot)

with the other 2 image it is not possible to insert an OpenPli into the multiboot ,because multiboot does not recognize any OpenPli image ( 7.2 and 7.3 )

So the stories about the standard multiboot are not true...

OpenPli in Zgemma H7S can only work in flash or in a multiboot if in a flash OpenVix 5.3.039 but only OpenPli 7.2...

After inserting the image into the flash i inserted the image into the slots...

 

 

I just test the multiboot on the Zgemma H7 and what seems strange to me is that you succeed in falshing _recovery_emmc.zip into different slot.

This is not possible with OpenPLI, you need to flash the _usb.zip version.

 

So here is how I proceed I flash the OpenPLI Release 7.3 USB version normally into the flash of the STB (not in multiboot).

Then I put an USB stick format it from the STB.

Then I create on it a folder called: downloaded_images

In this folder I transfer by FTP the file:  openatv-6.4-zgemmah7-20200730_usb

I went into the Flash Manager there in the list of the download_images I have the OpenATV one select it and I flash it successfully into Slot 3.

 

I boot into OpenATV perform the setup go into the Image selector select to boot back into OpenPLI 7.3 and it is working fine.

There I select to boot again in OpenATV and it is working.

 

So Multiboot in OpenPLi is working fine if you flash the right image.

 

Please try try to install PurE2 6.5 and OpenVix 5.3.039..You just tried OpenAtv 6.4 and OpenPli 7.3




#1239606 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 30 July 2020 - 11:35

I did a flash now with OpenVix 5.3.039..The problem is still present...




#1239322 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 29 July 2020 - 13:52

Flash OpenPLI in flash to get the new system (maybe also flash newer VIX or OPENATV), then reflash the slots again with the images you prefer.

OpenVix 5.039 it's in my flash...Latest version...Slot 2-Pure 6.5 Slot 3-OpenAtv 6.4 Slot 4-OpenPli 7.2 because if I put OpenPli 7.3..and go to the image OpenPli 7.3 i can no longer return to any image because no slot is visible...I talk about it all the time




#1239266 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 29 July 2020 - 12:18

OpenPli 7.2 normally responds to multiboot...OpenPli 7.3 is not compatible with any image-Pure 6.5,OpenAtv 6.4,Open Vix 5.039,




#1239250 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 29 July 2020 - 11:59

I put OpenVix 5.0.39 today in flash...OpenPli 7.3 put in 4 slot...After entering the OpenPli 7.3 I can't see any slots....he writes no mimage found in multiboot.....I point out this problem all the time, but it's as if you don't understand or don't want to understand the problem..

I no longer want to test something that makes no sense...

Zgemma H7S




#1235826 OpenPLi 7.3 Release available.

Posted by sportfootbol on 21 July 2020 - 19:36

OpenPLi 7.2 worked perfectly with OpenVix 5.3 in flash...If you do the same with OpenPLi 7.3...from OpenPli 7.3 you can't go any further because the other image is not visible...

 

 




#875827 Openpli 6.2 rc?

Posted by sportfootbol on 23 April 2018 - 20:54

Today nothing..the problem has not been corrected