Jump to content


Frenske

Member Since 12 Feb 2006
Offline Last Active Today, 13:58
****-

Topics I've Started

Development DAB+ application with an USB RTL-SDR tuner.

13 June 2022 - 13:27

Jpuigs requested me to open a topic where the development of Dab+ application with a RTL-SDR tuner is continued in Dutch. Preferable this might be continued in English so more testers will be available. So please continue the Dutch topic in English overhere? Thanks in advance. https://forums.openp...20#entry1460098


De OpenPLi Release 8.2 is inmiddels beschikbaar in de downloadsectie.

23 May 2022 - 18:52

Jongstleden zondag is uiteindelijk onze nieuwe Release 8.2 online gekomen.

 

Waar bij eerdere Releases het updaten via het menu niet mogelijk bleek, mede a.g.v. het vernieuwen van ons serverpark waarbij opnieuw tóch weer technische problemen de kop op staken, is dit bij de update van 8.1 naar de Release 8.2 blijkbaar wél mogelijk. Dit is eerder door een beperkt aantal handjes getest en dat stuitte verder niet op grote problemen. Overigens kan het nooit kwaad om een goed werkende ‘full backup’ te maken van jouw laatste 8.1 Release + een gewone backup. Het standaard updaten kán bij oudere hardware met minder geheugen tot problemen leiden.

 

Wij hopen dat deze voldoet aan de wensen van veel gebruikers hoewel er nog hiaten in zullen zitten. Echter hopen wij dat de stabiliteit van onze image dit goed kan maken.

 

Het team heeft zijn uiterste best gedaan om ook deze versie toch nog geschikt te maken voor de meeste huidig ondersteunde modellen. Echter moet de gebruiker er ook met deze versie opnieuw rekening mee houden dat voor de oudere modellen van de meeste ondersteunde merken er erg weinig ruimte beschikbaar is voor het plaatsen van extra plugins behoudens een zenderlijst en een softcam.


Info oudere modellen:

Met de online flash methode gecombineerd met een juiste backup zal je weer snel up and running zijn.

Plugins die buiten onze feed geïnstalleerd zijn zullen opnieuw geïnstalleerd moeten worden.


Wij hopen dat onze gebruikers tevreden zullen zijn met deze nieuwste Release. De diverse Releasenotes w.o. ook die van de 8.2 vindt je zoals gewoonlijk in onze wiki.


Double entries in the Rytec EPG.

10 May 2022 - 18:59

The subject + the picture says it all.

I used to notice in the Dutch EPG many ‘double entries’ with a time gap of 10 about minutes.

From the moment I only have the Flemish basic EPG + others and I download the original Dutch EPG, this issue has vanished. The Flemish EPG still shows the double entries once in a while. What might be the cause of it?

Attached File  FD13F3A2-8F4C-4FE5-96D3-2C21A104955A.jpeg   167.25KB   4 downloads