Jump to content


KalOnly

Member Since 30 May 2008
Offline Last Active 25 Oct 2013 07:43
-----

Topics I've Started

directories verwijderen lukt niet met prullenbak uit

5 August 2012 - 08:08

Ik heb de prullenbak-functie uit staan.

Bestanden verwijderen is geen probleem; als ik echter een directory wil verwijderen, krijg ik de melding "sorry, deleting directories can (for now) only be down through the trash can".

Het is voor mij geen optie om de prullenbak aan te zetten (ik heb een NAS in gebruik met twee logische configuraties: één RAID0 voor opnames en een RAID5 waar films, enz. op staan. De RAID0 disk is gemount, het RAID5 deel is daar via een symbolic link weer aan gekoppeld. Verwijderen met de prullenbak-functie aan van een film van mijn RAID5 disks betekent praktisch dat een kopie wordt gemaakt naar de RAID0 disk waar de Trashcan directory staat - bij bestanden van een paar GB duurt 'verwijderen dan een aantal minuten).

DM800 dvdplayer ondertiteling buiten beeld

6 December 2011 - 08:58

Ik gebruik twee DM800's. Eén daarvan gebruikt Pli 2.1 van 25 november en de ander de laatste versie (vandaag 6 december). Over deze laatste gaat het: sinds enkele dagen zijn de ondertitels van films die ik met DVDplayer kijk (ISO, VOB) net niet meer te zien: ze worden buit het zichtbare beeld getoond. Dat geldt ook voor de menu's: het symbool om een menu-item te kiezen wordt niet meer getoond.

De andere DM800 werkt nog prima. De instellingen op beide apparaten zijn identiek voor zover ik kan zien. Op de nieuwste softwareversie ook nog getest met andere skins (ik gebruik standaard pli-hd skin), maar dat is niet de oplossing. Blijkbaar is er in de update het één en ander veranderd de laatste dagen.

En nog een andere vraag: werkt NFI backup nog? Ik heb geprobeerd om de versie van 25 november terug te zetten op mijn andere box, maar dat lukte niet.