Jump to content


Photo

Vu+ duo after yesterday update cccam problems

Vu duo

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 marax

  • Senior Member
  • 131 posts

0
Neutral

Posted 21 November 2011 - 00:28

Hi guys,

after the latest update (i think the latest drivers) there is something strange happening:

-after playing recorded movie cccam stops showing picture on HD channels , so that means sound only without picture (sd ok)
- it happens only when following skins are active: hd glass 16 or hdline ( with swain hd all ok)

i need to restart vu+ to make it work ok again. I've never encounter such an error before.


Any idea guys what would cause that strange error?!

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #2 annabelmer

  • Member
  • 30 posts

0
Neutral

Posted 21 November 2011 - 11:43

I have exactly the same problem - cccam stops and only audio is working but no video when watching hd channels. My skin is Magic ehd.

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #3 Kosh

  • Senior Member
  • 424 posts

+5
Neutral

Posted 21 November 2011 - 12:44

I have this also on an ET9K with an earlier version of OpenPLI, mostly after playing some recordings.
It can usually be circumvented by setting the box in standby and after 10 to 15 sec's getting it out of standby again.
They said it could have something to do with HDMI-authorization? That was some weeks ago. I supposed it would be fixed now?

Which boxes are you guys using?

ET10K user i.c.w. Samsung UE40B6000 LED HDTV. ET9K alas not functioning anymore.


Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,434 posts

+1,083
Excellent

Posted 21 November 2011 - 12:54

I haven't noticed any issues sofar, I use both an ET9000 and a VU+DUO. But both are running client-only, I have an old 7000 as cardserver.

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #5 annabelmer

  • Member
  • 30 posts

0
Neutral

Posted 21 November 2011 - 13:58

I noticed the problem after latest driver update (Vu+ duo). I flashed it with older backup (from 17.10.) and that problem is gone but now I am scared to update box.

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #6 marax

  • Senior Member
  • 131 posts

0
Neutral

Posted 21 November 2011 - 21:26

I noticed the problem after latest driver update (Vu+ duo). I flashed it with older backup (from 17.10.) and that problem is gone but now I am scared to update box.


UPDATE: the same error appeared with every skin , so it is not a skin issue but the update issue

I've flashed again vu duo+ from backup image. i am using now Nov 12 2011 update and it works fine now.

So definetly the error is with new drivers update.

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #7 blzr

  • PLi® Core member
  • 2,057 posts

+100
Excellent

Posted 22 November 2011 - 09:28

no such problems here, but definitely, from what I read here and there, something's up...
there are new betas released today:

20111122
- Fix video problem(at 20111114)

you can try whether they fixed this issue
http://archive.vuplu...d/drivers/beta/
//vuduo it's called 'bm750' there (as you probably know)...
True sarcasm doesn't need green font...

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #8 marax

  • Senior Member
  • 131 posts

0
Neutral

Posted 22 November 2011 - 17:08

But openpli would be updated today with those drivers, right, so it is easier to just update it from within the receiver !?

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #9 annabelmer

  • Member
  • 30 posts

0
Neutral

Posted 22 November 2011 - 19:27

I updated it manually with new beta drivers and it looks they solved the problem. Thanks blzr.

Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #10 korsan

  • Senior Member
  • 389 posts

+5
Neutral

Posted 22 November 2011 - 23:51

New Beta Driver for vu+

20111122
- Fix video problem(at 20111114)


http://archive.vuplu...d/drivers/beta/

Edited by korsan, 22 November 2011 - 23:53.

HD1265 ::: XP1000 ::: ET7000 ::: ET9500 :::::::::: WaveFrontier T90: 1, 5, 7, 13, 16, 19, 23, 28, 42 :::::::::: Qnap TS-112 NAS


Re: Vu+ duo after yesterday update cccam problems #11 blzr

  • PLi® Core member
  • 2,057 posts

+100
Excellent

Posted 23 November 2011 - 22:31

tthese 22.11 betas have been promoted to stable today
http://archive.vuplu...wnload/drivers/
so maybe they'll be added to the image soon /?/ ;)
True sarcasm doesn't need green font...





Also tagged with one or more of these keywords: Vu duo

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users