Jump to content


hotatomic

Member Since 29 Jan 2012
Offline Last Active 02 Dec 2023 06:53
-----

#1464571 Sky Duitsland schakelt over op ICAM, alles op zwart.

Posted by hotatomic on 5 July 2022 - 06:58

Een c lijntje met mijn buurman doet wonderen

Ook dan hebbeb jij en jou buurman nog steeds geen sky ;)
#1428893 oscam en cccam werkt opeens niet meer

Posted by hotatomic on 10 February 2022 - 21:52

Ik wil hier toch graag een opmerking over plaatsen ! Begrijp eerlijk gezegd niet waarom er meteen zo gereageerd moet worden als men enigzins maar vermoed dat iemand iets doet wat niet mag ;) Men kan dit altijd nog later doen hoor eerst eens het verhaal aan en mocht het dan blijken dat het inderdaad om iets gaat wat niet zou mogen kan er uiteraard altijd nog een slotje op gezet worden door een moderator. Naar mijn weten is het nog steeds zo dat men onschuldig is tot het tegendeel bewezen is !!

 

Vind dat dit regelmatig voorkomt op het forum terrecht of onterecht laat ik dan maar in het midden maar hoef volgens mij niet echt op deze manier. Maar is mijn mening en ook die mag ik nog steeds hebben gelukkig ;)

Greetz
#1216314 "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ?

Posted by hotatomic on 9 June 2020 - 19:57

En al die moeite voor een flut staatszender..... Je wil er niet eens gratis naar kijken!!

Vind dit een misplaatste opmerking !!! Wat voor de een niets hoef te betekenen kan voor de ander wel interesant zijn wat jij daar dan van vind of denkt doet er niet toe en moet je dan ook voor jezelf houden.

 

@ts via tntsat 0500 kaart is deze zender nog wel te kijken met oscam ;)
#494330 Kanalenlijst Hans van 2 juni 2015

Posted by hotatomic on 12 June 2015 - 06:39

Heb dit inderdaad ook gemerkt en vind het niet echt gebruiksvriendelijk. Mensen die hun eigen lijst maken of een lijst bewerken hebben ook de kennis om dat te doen. Zij hebben dus ook geen last van de update omdat zij deze niet meekrijgen omdat de settingslijst niet geupdate word. Voor een leek is/was deze manier echt handig was er wat gewijzigd verhuiszing van zenders ed. Komt er meestal al vrij snel een update op de zenderlijsten uit en kon je middels een software update je gedownloade lijst mooi weer up to date houden.

 

Vraag mij nu af van alle gebruikers die een settingslijst gebruiken uit de feed deze ook daadwerkelijk zelf bewerken ??? En de groep die dat wel doet die kiezen daar dus ook zelf voor om die te wijzigen.

 

Vind het jammer en erg gebruiksonvriendelijk omdat er nu echt iemand met wat pc kennis aan te pas moet komen om de lijst weer goed te krijgen.

 

Om de settingslijst gesorteerd te blijven houden MOET je deze dus HANDMATIG er in gaan zetten omdat anders door een update deze door elkaar gehutseld gaat worden.

 

Jammer dat dit nu zo moet en begrijpen doe ik het niet.

Greetz